Przebieg CLIO I 91r?

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Re: Przebieg CLIO I 91r?

Postprzez ph1 » 30 sty 2012, o 08:16

Krisss napisał(a):Więc oprócz przypadków, trzeba liczyć się z przebiegiem ok. 200-300 kkm. :wave:

Dokładnie. Moje z 92' całą książke serwisową 10 pieczątek co roku miało ~10k rocznie w niemczech czyli nie dużo. W 2005 roku sprowadzony w papierach z ostatniego przeglądu z Niemiec 160k, teraz ma 235k jak na auto 20 letnie jestem w stanie w to uwierzyć.
French piece of sh*te Moje mk1 RT
Zafira 2.2dti
ph1

Początkujący
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez Pierr » 1 lut 2012, o 21:23

Tak, jak koledzy mówią- przebieg 100 pare jest przypadkiem, miałem clio I, na liczniku 180 kilka, oryginalnie 300 pare, wiec trzeba sie liczyc z niespodzianka:). Mozna jedynie napisać, ze te 1.2 to naprawdę wytrzymałe silniki.

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez mirek71 » 15 lut 2012, o 02:48

Tak czy inaczej wszystko zależy od egzemplarza i właściciela. Jak dba tak ma. Bardziej od licznika w przypadku tak wiekowych aut należy spojrzeć na blachę bo to najdroższe rzeczy do zrobienia :(
mirek71

Pokaż profil

Poprzednia strona

Powrót do Forum Ogólne