Renault Polska - chęć współpracy

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Renault Polska - chęć współpracy

Postprzez Zajka » 28 lut 2012, o 14:48

Jak wyczytałem na jednym z portali społecznościowych firma Renault jest zainteresowana nawiązaniem współpracy ze swoimi fanklubami. W związku z tym proszą ich przedstawicieli o kontakt w celu umówienia się na spotkanie organizacyjne w kwietniu. Co ciekawe upierają się również przy tym, że w wspierają kluby oraz, że organizowali bicie rekordu w Poznaniu. Kto był ten wie jak organizacja wyglądała :evil:
zdecydowanie nie zapomnieliśmy o naszych fanklubach. Wspieramy je punktowo np. sponsorujemy nagrody na zlotach (także tych organizowanych przez PIKUR), wysyłamy gadżety, kalendarze, fundowaliśmy kursy w Szkole Jazdy Renault. Zorganizowaliśmy spotkania w siedzibie Renault z klubowiczami, zajęliśmy się organizacją bicia rekordu Guinessa podczas Roadshow F1 w Poznaniu i wiele, wiele innych. W 2012 r. będziemy z pewnością kontynuować tę działalność. W razie jakichkolwiek pytań, zachęcamy Was do kontaktu na adres mailowy: [email protected]

Dałem na ogólne, ale pewnie i tak wyląduje w luźnych.

Średnio Zaawansowany
Zlotowicz
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez less_pl » 29 lut 2012, o 20:31

tylko dlaczego email jest nie do renault, ale do strony facebooka "fanpage renault pl" (bo ww. email należy właśnie do nich)
fanpage nie zapomina o swoich fanklubach? masło maślane? czy jakaś piramidka ;)
less_pl

Pokaż profil

Postprzez aMas91 » 1 mar 2012, o 10:54

Zajka, a widziałeś odpowiedz PiKURA ?
Renault Polska nigdy nie wspierało działalności Polskiego Internetowego Klubu Użytkowników Renault - PIKUR ani zlotów/ spotkań miłośników Renault przez ww. Klub organizowanych.

Zaawansowany
Majsterkowicz
Klubowicz
Lider Regionalny
Zlotowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Zajka » 1 mar 2012, o 11:54

Tak widziałem. I kolejny raz im moge tam wypomnieć, że nic nie robią... Chociaż coś ucichli po tym jak ich kluby pojechały i zaproponowały żeby sponsorować :D
less_pl, możliwe, bo jak napisałem to jest info z jednego z portali społecznościowych czyli fejsa :)
Link do tematu na fejsie.

Średnio Zaawansowany
Zlotowicz
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez DaW!d » 1 mar 2012, o 20:20

dużo mówią mało robią :twisted:

Początkujący
Majsterkowicz
Klubowicz

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne