Renault Clio I ph3 RC Equinoxe

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Renault Clio I ph3 RC Equinoxe

Postprzez mostio » 23 sty 2012, o 16:08

Witam,
Czy mógłby mi ktoś co oznacza wersja mojego Clio a mianowicie "RC Equinoxe". Nigdzie w internecie nie znalazłem informacji na temat takiej wersji.
mostio

Pokaż profil

Postprzez Jordan » 23 sty 2012, o 20:38

A skąd wiesz, że Twoja wersja tak się nazywa :?: Z jakiego kraju jest Twoje auto :?:

Pozdrawiam
Jordan

Pokaż profil

Postprzez mostio » 23 sty 2012, o 21:31

Taki napis znajduje się na listwach na drzwiach. Nie wiem skąd pochodzi moje auto. Jestem 3 bądź 4 właścicielem.
mostio

Pokaż profil

Postprzez Jordan » 23 sty 2012, o 21:44

Pytam ponieważ od lat jestem związany z Clio, miałem w sumie 3 sztuki...jedną do dzisiaj jeździ moja żona. I niestety nie spotkałem się z taką wersją więc jestem ciekawy. Czy możesz podesłać jakieś zdjęcia i opis jakie masz wyposażenie, może jest coś poza standard :?: Czasami pewne serie różniły się tylko kolorem albo wyposażeniem. A z tego co wiem oficjalne Clio I PhII Cabrio zrobione przez firmę Ellia miało na bocznych listwach oznaczenie RC.

Pozdrawiam
Jordan

Pokaż profil

Postprzez Cassis » 23 sty 2012, o 22:15

http://aebergon.perso.neuf.fr/Renault/page_Renault.htm wg. tej strony nie było takiej wersji.
Wysoki poziom konwersacji zapewnia - Cassis
Obrazek
Grillman

Zasłużony
Zlotowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Francuz » 25 sty 2012, o 09:08

Są felgi alu Equinox, może tu jest jakiś związek
ogólny RESPECT itd...

Zlotowicz
Grupa Wsparcia

Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez andrew83 » 26 sty 2012, o 08:49

mostio napisał(a):RC

może jest na zdalne sterowanie ;) Radio Control :P

Bardzo Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Mayu » 31 sty 2012, o 20:34

Ta strona jest dość okrojona bo nie ma też mojego Campusa (C1ph3) i Laguny Concorde
Klubowicz

Majsterkowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia
Zlotowicz

Zasłużony

Pokaż profil

Postprzez andrzejlex1 » 5 mar 2012, o 16:00

Jordan, witam -czytałem twoje forum i widze że wiesz dużo na temat reno clio ,właśnie jestem od lipca 2011r właścicielem reno clio 1,2 z 1993r jak narazie nie nażekam na niego tylko chodzi mi o jedno czy ta wersja z tego roku posiada wejście intefrajs i gdzie może się znaidować ---dzięki
andrzejlex1

Pokaż profil

Postprzez rzeźnik. » 13 mar 2012, o 20:22

a mi sie ta nazwa obiła o uszy , masz może klime?
kim do ch.. jest królik ?

Średnio Zaawansowany
Zlotowicz
Grupa Wsparcia
Klubowicz

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne