Klubowicze / Forumowicze z Warmińsko - Mazurskiego

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Klubowicze / Forumowicze z Warmińsko - Mazurskiego

Postprzez Shymek » 5 gru 2012, o 08:42

Poszukuję klubowiczy / forumowiczy jak i użytkowników / miłośników Renault z Olsztyna i okolic (w tym całego Województwa Warmińsko Mazurskiego)

Jako iż FUREL (filia Ogólnopolskiego Klubu Renault w Elblągu) powoli dogorywa - ostała się garstka klubowiczy którzy i tak nie mają na nic czasu - chciałbym się podjąć utworzenia fili na całe województwo W-M

Do tego potrzebuję wpisów - ile osób byłoby chętnych na cykliczne spotkania jak i godne reprezentowanie województwa na Ogólnopolskich Zlotach.

Jestem też w stanie zorganizować różne zniżki dla aktywnych klubowiczy. Muszę tylko wiedzieć czy jest sens cokolwiek organizować jeśli chętnych będzie brak

Także proszę o wpisywanie się i powiadamianie znajomych

P.S. Admina / Moderatora prosiłbym o podwieszenie tematu do końca stycznia 2013 roku
Jedyne w Polsce forum RENAULT SPORT:
www.renault-sport.pl
Zapraszam :)

Średnio Zaawansowany
Lider Regionalny
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez xbastardx » 9 gru 2012, o 13:13

Co prawda bywam w Ol. pięć dni w tygodniu, ale jestem mocno ograniczony czasowo.
Jestem ogólnie na tak, tylko słabo to widzę pod względem zainteresowania/frekwencji ze strony innych.
xbastardx

Pokaż profil

Postprzez p@wel » 9 gru 2012, o 13:55

też jestem na tak... co prawda już nie bywam w NO tak często jak kiedyś ale raz na jakiś czas tam wpadam... :)
Shymek, myślę że ciężko ci bedzie to zorganizować... :think: :( grupa KRC Olsztyn już całkiem upadła... ogólnie w naszym woj jest mało osób na forum... a jak są to nie chce im się nic robić... no ale "masz moje błogosławieństwo :D " także działaj działaj... :)

Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Majsterkowicz
Klubowicz
Zlotowicz

Pokaż profil

Postprzez igorek » 19 mar 2013, o 22:24

Ja co prawda jestem z Warszawy,ale często bywam w Olsztynie także chętnie się piszę. :D

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Shymek » 20 mar 2013, o 08:07

Powiem wam lipa jest - w PIKURze też nik się nie zgłosił a najśmieszniejsze ze na mieście widuję auta z wlepami :]
Wiem że w Olsztynie jest spoko klubowiczy ale jak widać nie kwapią się by zrobić jakiegoś cyklicznego spota itd.
Trudno - na siłę nikogo zmuszać nie będę

Jakby ktoś miał ochote się spotkać to pisać - coś zorganizujemy ;)
Jedyne w Polsce forum RENAULT SPORT:
www.renault-sport.pl
Zapraszam :)

Średnio Zaawansowany
Lider Regionalny
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez p@wel » 20 mar 2013, o 16:02

Shymek, tak jak już Ci pisałem... w NO jest sporo klubowiczów ale nie aktywnych, jeszcze w 2008 roku były tam cykliczne spoty, później to sie wszystko rozsypało... :( sporo tam jest aut z wlepkami ale kilkakrotnie trąbiłem, machałem krzyczałem na CB i nigdy nikt sie nie odezwał :roll:

Shymek napisał(a):Jakby ktoś miał ochote się spotkać to pisać - coś zorganizujemy

jestem za jako że co jakiś czas wpadam do NO to sie można spotkać :)

Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Majsterkowicz
Klubowicz
Zlotowicz

Pokaż profil

Postprzez brejq » 21 mar 2013, o 09:11

Shymek, nie poddawaj się, kiedyś też gr. łódzką tworzyliśmy od podstaw, bo się ekipa rozpadła i na spoty przyjeżdżały 3 auta.

Jak patrze na gr. warm-mazur to jest tam w sumie 5 aktywnych klubowiczy. Zawsze można od czegoś zacząć. U nas (boat) pomimo, że ekipa spora to najlepiej wychodziły zawsze spontany ;)
Było: Łada Oka 0.7l; Clio 2 ph1 1.2 8v; Megane Coupe 2.0 8v
Jest: Clio 2 ph1 2.0 16v | Clio 2 ph1 1.4 8v

Obrazek
Kondory nie lubią gazowanego

Zlotowicz
Zasłużony
Klubowicz
Lider
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez kamil.f » 21 mar 2013, o 10:41

Tylko u nas rozrzut ludzi po województwie. Ze dwa- trzy lata temu miałem rzut kamieniem do Olsztyna, chciałem wpadać na zloty, a tu zonk, zaczeło się rozpadać.

Średnio Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne