30% Rabatu na Pranie Tapicerki! ŚLĄSK!

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

30% Rabatu na Pranie Tapicerki! ŚLĄSK!

Postprzez NoVi » 16 sie 2017, o 20:38

Witaj, wychodzę do was z fajną ofertę na usługi mojej firmy.

Posiadam firmę sprzątającą działająca na terenie śląska i do takiego grupy odbiorców będzie przygotowana oferta.

W głównej mierze myślałem nad rabatami na usługi związane z Praniem Tapicerki samochodowej.
Mamy fajny pakiet "Szybkie Pranie" z którego korzysta 90% naszych klientów.
W cenie pakietu: odkurzanie, pranie foteli przód, zagłówków, boczków, pranie kanapy, boczków tył.
Cena: 140zł
Dla klubowiczów możemy zaoferować rabat w wysokości 30% - czyli do równego rachunku: 100zł za szybkie pranie.
Jest to szybkie pranie w kilku etapach (zależne od zabrudzenia). Pracujemy w 2 osoby, więc samochód jest gotowy maksymalnie do 2godzin, czysty i pachnący.

Ponadto, mamy w naszej ofercie wszelkiego rodzaju inne usługi sprzątające, czyszczenie posadzek, kostki brukowej, mycie okien, witryn.
Jeśli będą zainteresowani, rabat również otrzymają na pozostałe usługi :)

Staramy wrzucać się dużo zdjęć na FB, pokazujących naszą pracę, polecamy polajkować i śledzić na bieżąco.

Osoby które chcą skorzystać z oferty rabatowej, muszą po prostu powiedzieć, że znaleźli ofertę na forum KlubClio.pl :)
Temat napisałem, po wcześniejszej konsultacji z Administratorem - Rudy

Adres naszej strony: http://www.iczyscimy.pl
Adres FB: https://www.facebook.com/iczyscimy/

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez Tctomasz » 17 sie 2017, o 06:55

Fajna oferta. A da się u was wyprać jeszcze podsufitkę? Rozumiem, że trzeba dzwonić na któryś z tych dwóch numerów podanych na stronie i wtedy umówić się już konkretnie?

Średnio Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez NoVi » 17 sie 2017, o 09:09

Podsufitka jest bardzo delikatna i czasem może po wyschnięciu zacząć się odklejać. Dlatego pranie podsufitki wykonujemy tylko na odpowiedzialność klienta.

Ale w sprawie terminów, najlepiej pisać na e-mail: [email protected], bądź dzwonić.

Początkujący

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne