Witam.
Znalazłem na jednym z portali ogłoszeniowych chyba najbardziej wypasioną wersję clio IV, o której nie słyszałem jeszcze od polskich nabywców tego modelu. Oczywiście wybaczcie, że wziąłem zdjęcia zgniecionego wraku sprowadzonego z za granicy...który pewnie za jakiś czas pojawi się jako JEDYNA TAKA W POLSCE ITD, haha...ale zrobiłem to głownie dlatego, żeby pokazać jak pięknie może wyglądać CLIO IV w najbogatszej wersji z deską obszytą skórą, dwukolorową tapicerą, kamerami 360 itp...nawet obszycie drzwi jest mega ekskluzywne z tymi przeszyciami...a nie goły plastik...
Piękne auto więc chciałem je pokazać jako przykład, że INITIALE PARIS w CLIO jest możliwe...nie wyśmiewajcie się ze mnie i z mojej niewiedzy

ale ja takie auto widzę pierwszy raz w ogłoszeniach...zazwyczaj królują popularne a nas wersje LIMITED itp.
Pewnie jak kiedyś kupię CLIO IV to też pojadę obszyć jej deskę skórą w identyczny sposób ☺...i będę szukał w tej wersji wyposażenia inspiracji do przeróbek swojego clio w przyszłosci, haha...no chyba, że uda się dostać całe takie clio w tej wersji...ale pewnie tylko z za granicy.
Pozdrawiam.