[ Clio 4 2014 ] Podgrzewane fotele

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

[ Clio 4 2014 ] Podgrzewane fotele

Postprzez Enrizzto » 23 lis 2017, o 23:02

Cześć,
Jest jakiś sposób aby do zwykłych foteli w Clio 4 dodać funkcję podgrzewania foteli? Czy jest jakaś możliwość dokupienia zestawu podgrzewającego fotel (najlepiej oryginalny)?

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez BatManClio » 25 lis 2017, o 21:30

Oryginał z rozbitka/rozebranego albo ASO. Równie dobrze możesz maty innego producenta założyć, albo kupić podgrzewane i wymienić, ale i tak trzeba je podłączyć.

Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez wojtuq » 26 lis 2017, o 01:51

dokładnie jak napisał bat
Pozdrawiam
wojtuq

Bardzo Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez mopsik » 30 lis 2017, o 18:23

a dzisiaj przypadkiem w markecie widziałem maty za ok 35 zł podłączane pod zapalniczkę.Takie nakładane na siedzisko i ew latem zdejmowane.Ktoś sprawdzał jak to działa ?

Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez BatManClio » 30 lis 2017, o 19:55

Pytanie jaką maja moc - żebyś nie zjarał gniazda zapalniczki albo czegoś więcej, choć bezpiecznik powinien uchronić w razie czego.

Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez wojtuq » 30 lis 2017, o 21:45

W programie na TVN Turbo pod nazwą 101 napraw był odcinek o tym jak zamontować maty i jak je podłączyć by nie musiały być pod zapalniczkę polecam sobie na player.pl poszukać tego odcinka i serio jak zrobicie z nim to będziecie zadowoleni :)
Pozdrawiam
wojtuq

Bardzo Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez mopsik » 5 gru 2017, o 19:52

moc miały małą jak spojrzałem na opis .Jakieś 45 W jak pamiętam,zatem ok 4 A.To na zapalniczkę jest bezpieczne.Jestem ciekaw czy sprawdza się w życiu :).Mam 2 gniazda zapalniczki,drugie w tunelu z tyłu więc nie ma problemu podpiąć i ew wyłączyć wtyczkę.Pomyślę nad zakupem

Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez wojtuq » 6 gru 2017, o 01:09

Widzę, że kupiłeś captura mopsik, jak się sprawuje. Mój miał takie coś u siebie w aucie i do tego jak się nie mylę miało masaże jak pamiętam dawało to radę ale to było pare lat temu. Może pokrowce podgrzewane będą się lepiej spisywały.
Pozdrawiam
wojtuq

Bardzo Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne