Można i tak :-)

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Można i tak :-)

Postprzez Tctomasz » 2 sie 2019, o 10:25

W temacie przyciemnianych szyb Turcy poszli na prawdę daleko :-)
Załączniki
IMG-20190731-WA0009.jpg
IMG-20190731-WA0010.jpg
IMG-20190731-WA0011.jpg

Średnio Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez czesiek1989r » 2 sie 2019, o 15:28

U nas odrazu dowód zabrany :lol:
Diagnostyka komputerowa - odczytywanie i kasowanie błędów wysterowywanie podzespołów w czasie rzeczywistym
Moja Renata sprzedana :(
Krówka

Średnio Zaawansowany
Lider Regionalny
Klubowicz
Spotowicz

Pokaż profil

Postprzez blusur » 2 sie 2019, o 15:52

Turcja to magiczny kraj.
Nie wiem jak u nich z przepisami, ale będąc na wczasch widziałem, takie wypas fury, że masakra.
Oczywiście większość poza polskimi/europejskimi wytycznymi.
Większość ze smakiem, ale i agro się zdarzyło.
Przyciemnione wszystkie szyby, wraz z przednią, to normalka.
Wygląda to fajnie, ale co z bezpieczeństwem?
I co drugi z owiewkami na przednich bocznych lub z kompletem na wszystkie cztery, w wersji 5D. U nas to mały obciach, tam norma.

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem."
"Jeśli nie masz nic do powiedzenia - nie ubieraj tego w słowa."

Mój grafitowy przecinak

Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia
Zlotowicz

Pokaż profil

Postprzez wojteks » 2 sie 2019, o 18:30

Gdyby tam słońce nie naparzało mocniej niż u nas to może i przednie szyby nie byłyby przyciemnione a tak jest jak jest (zresztą nie tylko w Turcji przyciemnieją wszystkie szyby). A najlepsze orły potrafią jeszcze w ciemnych okularach jeździć nawet nocą.

Ekspert

Pokaż profil

Postprzez Tctomasz » 4 sie 2019, o 12:22

blusur napisał(a):...
Większość ze smakiem, ale i agro się zdarzyło...
I co drugi z owiewkami na przednich bocznych lub z kompletem na wszystkie cztery, w wersji 5D. U nas to mały obciach, tam norma.

No właśnie na brytyjskich forach Renault Rs wszyscy mają w megankach 3 rs na przykład te owiewki które mnie się kojarzą z tunningiem dużych Fiatów albo Dacii z lat mojej młodości... Czyli z przed wieków :-)

Średnio Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez CZUCZU1 » 4 sie 2019, o 13:37

Mam owiewki w każdym aucie. Parkuje pod girmą i mam słońce 10 godzin palące auto. Gdyby nie owiewki byłby niezły zaduch w aucie.

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz
Majsterkowicz

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne