Radio do Clio 3

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Radio do Clio 3

Postprzez lukasz_fl » 17 paź 2019, o 07:25

Witam wszystkich. Mam do was pytanie w sprawie radia do clio3 ponieważ chciałem wymienić obecne seryjne na inne, ale tutaj moje pytanie czy jak wymienie na jakieś nowsze z bluetooth nie dedykowane to czy jest możliwość sterowania nim z kierownicy i np odbierania rozmów

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Artipb » 17 paź 2019, o 07:50

Też jestem na etapie wymiany radia, ale póki co fabrycznego na fabryczne (mocno oblezione przyciski na używane ale nieoblezione). AFAIK możesz kupić prawie dowolne radio 1 DIN, z tym że musi mieć możliwość współpracy z dokupywanym osobno modułem na potrzeby aut Renault, dzięki któremu możliwa jest komunikacja ze sterowaniem spod kierownicy. Wyświetlacz na desce niestety idzie się paść - nie jestem tylko pewny, czy będzie pokazywał tylko godzinę, czy godzinę+temperaturę, czy w ogóle będzie ciemny.

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez Pan Bułka » 17 paź 2019, o 08:00

Dension BT Lite.
Bułka – odmiana delikatnego pieczywa, najczęściej pszennego, żytniego lub kukurydzianego, w formie niewielkiej nieco spłaszczonej kulki.Oglądam Top Gear i się nie znam na autach.
Anna Maria

Zasłużony
Zlotowicz
Majsterkowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez mireek » 17 paź 2019, o 08:23

Będzie pokazywał godzinę i temperaturę

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez toster » 9 lis 2019, o 08:39

Kolejny problem to radio . Kupiłem z innym niefabrycznym . Sprzedający mówił , że chciał mieć dźwięk przed bluetooth . Podłączyłem fabryczne .... i nic na wyświetlaczu nie widać oprócz temp i godziny . Nie ma RDS-a . Radio wydaje tylko pojedyńczy dźwięk przy wciskaniu guzików. Podłączyłem 3 wtyczki . Czy radio może być padnięte ? Zależy mi na RDS-ie .

Początkujący

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne