Lampa tylna tylna renault clio 2

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Lampa tylna tylna renault clio 2

Postprzez Tymon2005 » 12 lip 2025, o 07:58

Drodzy klubowicze! Czy ktoś posiada na sprzedaż taką lewą lampę, lub czy ktoś chociaż jest w stanie mi pomóc namierzyć taką drugą, szukałem długo lewej, olx, Facebook marketplace, allegro, nawet na niemieckim olx, jedynie na eBayu widziałem lewą sztukę którą zamówiłem ale nie chcą mi jej wysłać (podobno nie mogą jej znaleźć na magazynie), posiadam już prawą sztukę i pilnie poszukuje lewej.

Dziękuję i pozdrawiam ;)
Załączniki
att.z4m8dVPJS5w9rwra0t2WAdReR4tEvWzkEMeLoZtyTpo.jpeg
Lampa

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Natan » 12 lip 2025, o 13:11

Prawdopodobnie jakiś chinol to jest. Nie pozostaje nic innego jak poszukać używki w komplecie. Jest na OLX komplet z Ostrowa Wielkopolskiego za 100 + wysyłka. Po drugie. Nie kupuje się takich wynalazków pojedyńczo, bo później są właśnie takie problemy.

Bardzo Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez Tymon2005 » 12 lip 2025, o 16:10

Podrzucił byś mi Linka do tej olx? Nie widzę jej

Ta akurat co mam jest z allegro dałem za ni 30 zł i jest oryginalna tyle że sam klosz

Z góry dziękuję

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Natan » 12 lip 2025, o 17:07

Poszło na priv. Jak zadzwonisz dopytaj czy wszystkie mocowania są w całości. Na zdjęciach wygląda bardzo ładnie ten komplet. Nie wiem jak wygląda temat z lampami w różnych fazach. Różnica we wtyczkach/gniazdach wkładów itp. Nie mam pojęcia jak to wygląda. Musisz o to dopytać.

Bardzo Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez Termi » 18 lip 2025, o 00:04

a na aliexpresie czy temu też nie ma?
Stajnia - czyli lub pod opieką od A do Z:
Clio 1 ph1 1.2 (już 1.4) Żółta
Clio 1 ph2 1.8 16V Niebieska
Clio 2 ph2 1.9 dTi Dwójeczka
Clio 1 ph2 1.4 Alize
Clio 2 ph2 1.6 16V Initiale Paris

Ekspert
Klubowicz
Spotowicz

Pokaż profil

Postprzez Tymon2005 » 18 lip 2025, o 00:06

Znalazła się druga taka tylko lewa, leci do mnie z Holandii ale nadal nie mam żadnych informacji na temat możliwego pochodzenia tej lampy, ma oryginalne oznaczenia Valeo oraz numery które pokrywają się z tymi oryginalnymi, dostałem się tylko do informacji że mogą być to lampy z wersji sport ale nie mam co do tego pewności. Pozdrawiam :)

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne