Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

More is Better | ||

Driv3r napisał(a):RafalM3R1, ile km rocznie robisz?
wolisz wydawać więcej regularnie na paliwo, czy łudzić się oszczędnością na stacjach paliw a potem wydawać więcej "na raz"?
lubisz jak Ci coś klekocze pod maska?
lubisz smród i dym za sobą zostawiać?
jak na 3 ostatnie pyt odpowiedziales TAK to kup diesla.
Jak na któreś NIE, kup benzynę.
do miasta wystarczy 1.2 8v (jak jeździsz sam w miarę spokojnie) lub 1.2 16v.
na trasę 1.4 16v lub 1.6 16v

Klubowicz | ||

ste2010 napisał(a):1,2 które pali 10l PB
More is Better | ||

More is Better | ||

More is Better | ||

Driv3r napisał(a):10 litrów spali z butem wsadzonym w podłogę - wiem, bo miałem.
Nie wprowadzaj kupującego w błąd.
1.2 8v w Warszawie, przy na prawdę dynamicznej jeździe brało 8 litrów.

More is Better | ||

Driv3r napisał(a):RafalM3R1, tyle, że diesel będzie droższy w zakupie, duże prawdopodobieństwo, że będzie miał większy przebieg a więc będzie bardziej wyeksploatowany. Ale kupuj śmiało.
PS nadal nie określiłeś, ile robisz km ROCZNIE. To co podałeś daje raptem 13,5k km...

RafalM3R1 napisał(a):Driv3r napisał(a):RafalM3R1, tyle, że diesel będzie droższy w zakupie, duże prawdopodobieństwo, że będzie miał większy przebieg a więc będzie bardziej wyeksploatowany. Ale kupuj śmiało.
PS nadal nie określiłeś, ile robisz km ROCZNIE. To co podałeś daje raptem 13,5k km...
Wsumie to te Clio chce dla mamy! Jesli by tylko ona nim jezdzila to by zrobila z 5tys rocznie a moze nawet mniej! A mi sie tez czasem przydaje jak np na jakies disco czy gdzies to wtedy biore jej auto! Kolega ma 1,5Tdci i mowi ze to pali mu 4-5,5l wiec takie spalanie by mnie zadawalalo! A najlepiej to bym kupil takie clio ale w automacie bo jak widze czasem jak matka jedzie i miesza tymi biegami ;/ albo jedzie 40km/h na 5 biegu! Chce cos kupic za okolo 13tys!

More is Better | ||

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości