Clio IV Akcja serwisowa?

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Clio IV Akcja serwisowa?

Postprzez hellomoto » 8 lut 2016, o 19:11

Witam miałem dziś odebrać Grandtoura lecz dealer poinformował mnie o akcji serwisowej pasów bezpieczeństwa i odbieram w czwartek. Czy ktoś już dostał informację od swoich dealerów na ten temat ??

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez soccerchicka » 8 lut 2016, o 19:23

Pierwsze słyszę o tej akcji.. a coś więcej na ten temat?

Przy okazji znalazłam taki artykuł... http://www.automotivesuppliers.pl/index ... 53&lang=pl który dotyczy jeszcze innej akcji :japierdole:

Średnio Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez hellomoto » 8 lut 2016, o 19:29

nic więcej nie wiem tylko dealer mi zadzwonił że nie może mi samochodu wydać z racji sprawdzenia montażu pasów bezpieczeństwa coś mi mówili o przetarciach pasów i możliwości pęknięcia w czasie kolizji

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez hellomoto » 8 lut 2016, o 19:31

dlatego mam odebrać w czwartek w godzinach rannych i że będą samochody wzywane do serwisów

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez soccerchicka » 8 lut 2016, o 19:37

hellomoto, hmm to ciekawe, że jeszcze UOKiK o tym nie pisał..
ale to chodzi o fabrycznie nowego Grandtoura?

Średnio Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez hellomoto » 8 lut 2016, o 19:40

tak fabrycznie nowy dzwoniłem do kolegi co pracuje na serwisie Renault i rzeczywiści jest akcja dokładnie nie wie co bo on tego nie robi ale powiedział że wymieniają wszystkie pasy bezpieczeństwa w nowych autach

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez soccerchicka » 8 lut 2016, o 19:42

hellomoto, Jak oni robią te samochody - to już 3 czy 4 akcja serwisowa Clio IV :japierdole:

Średnio Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez hellomoto » 8 lut 2016, o 19:43

soccerchicka, już się zastanawiam co ja to kupiłem hehe

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez hellomoto » 8 lut 2016, o 19:44

generalnie jako wozidło dla psa bo mi się już w moim aucie nie mieści Grandtour jako 2 samochód w domu hehe

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez soccerchicka » 8 lut 2016, o 19:45

hellomoto, :lol: nie będzie tak źle ;)
I witam na forum tak w ogóle - miłej lektury ;)

Średnio Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez hellomoto » 8 lut 2016, o 19:48

soccerchicka, dzięki również witam i pozdrawiam oby jeździło się dobrze kiedyś Clio miałem ale to dawno 2 ph1 1.9 dTi sprzedany z przebiegiem 260 000km i nic się nie działo

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez wojtuq » 11 lut 2016, o 21:00

Witam cie także odebrałeś już swój samochód? jak pierwsza dłuższa jazda?. Jestem ciekawy czy ta akcja serwisowa tyczy się tylko najnowszego rocznika czy starszych też.
Pozdrawiam
wojtuq

Bardzo Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez hellomoto » 12 lut 2016, o 15:11

witam odebrałem wczoraj z tego co mi mówił sprzedawca wymienili pasy bezpieczeństwa hmm jak pierwsza dłuższa jazda aktualny przebieg 35km hehe na razie nie miałem czasu nawet oponek zimowych z bagażnika wyciągnąć teraz się będę za to brał dopiero

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez Zorin » 12 lut 2016, o 22:23

U mnie to samo jest samochod kupiony a po tygodniu dzwonili z salonu zeby podjechac na sprawdzenie pasow. Jutro bede mial chwile czasu to zajade.
Bylem i pan tylko poogladal pasy bezpieczenstwa zajelo mu to raptem 5 min, nic nie wymieniali

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Pe Jot eN » 23 lut 2016, o 16:29

akcje serwisowe nie zawsze dotyczą wszystkich samochodów a jedynie partii produkcyjnej, w poprzedniej cliówce prod. 2013 miałem jedną akcję fabryczna na jakieś spinki i gumowe końcówki przewodów hamulcowych (akurat w moim było wszystko ok).

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez BatManClio » 13 mar 2016, o 21:54

Jest akcja do clio GT/RS w sprawie przedniego spojlera jakby co ;)

Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez wojtuq » 13 mar 2016, o 22:29

tego to nie wiedziałem.
Pozdrawiam
wojtuq

Bardzo Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez BatManClio » 13 mar 2016, o 22:32

Tak mi wyskoczyło jak zalogowałem do MyRenault'a :)
CLIO IV GT/RS - BECQUET AR
Renault a décelé un possible risque de perte de l'élément supérieur du becquet de votre véhicule. L'intervention consiste ŕ recoller le becquet ou ŕ le remplacer si nécessaire.

Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez wojtuq » 14 mar 2016, o 19:35

Dziś oglądałem turbo raport na tvn turbo i powiedzieli, że renault zgłosiło akcja dla RS i GT ale tylnego spojlera a nie przedniego.
Pozdrawiam
wojtuq

Bardzo Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez MrHT » 14 mar 2016, o 19:55

WIesz bo to francja... Czaisz ten kawał nie? Ile biegów ma francuski czołg? Pięć, cztery do tyłu i jeden do przodu (na wypadek gdyby wróg zaatakował od tyłu). :lol:
Dla nich spojler z przodu to ten z tyłu dla całej europy... hehe nie ich wina. ;) Jakbyśmy chodzili w leginsach w XVI wieku i pilo tylko wino i zagryzali serem to też byśmy tak mieli...

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Następna strona

Powrót do Forum Ogólne