My Renault

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Re: Mój Renault

Postprzez kabar » 30 mar 2012, o 21:23

Czasami działa, czasami nie. Jak to w Renault :D
Obrazek

Początkujący
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez Francuz » 30 mar 2012, o 21:24

czarnaperla napisał(a):no to ciekawe od czego to zalezy...? :P

a może zgłoś reklamację do renault, tak samo wszyscy, którym się ładuje w nieskończoność - być może okaże się, że klucz do problemu jest bardzo prosty
ogólny RESPECT itd...

Zlotowicz
Grupa Wsparcia

Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez czarnaperla » 30 mar 2012, o 21:30

Francuz napisał(a):a może zgłoś reklamację do renault, tak samo wszyscy, którym się ładuje w nieskończoność - być może okaże się, że klucz do problemu jest bardzo prosty

nie no az tak to mi nie jest to potrzebne, po prostu zzera mnie ciekawosc łaj to nie działa... :P
"W życiu piękne są tylko chwile..."
Clio 2ph1--> viewtopic.php?f=32&t=10617

Średnio Zaawansowany
Lider Regionalny
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez kabar » 30 mar 2012, o 21:40

Mnie Dialogys po VINie rozpoznaje auto prawidłowo więc to raczej coś z samą stroną.
Obrazek

Początkujący
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez Misiek1983 » 30 mar 2012, o 21:42

A może stronka ma problem tylko z Clio 2 faza 1 ;)
KRC #244
Bruce Lee - “Jeśli ci mówię, że jestem najlepszy, myślisz że się przechwalam. Jeśli ci jednak mówię, że nie jestem najlepszy, wiesz że kłamię”.
"Nothing is true, everything is permitted "
Poradnia Dietetyczna Imbir

Zaawansowany
Lider Regionalny
Zlotowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia
Zasłużony

Pokaż profil

Postprzez agentczor » 31 mar 2012, o 18:05

Ja juz napisałem na [email protected]
#192 [br] c1ph1 1.4rt -> c1ph1 1.8 16v -> c2ph1 Sport ->c3ph1 1.2 16v ->c4ph1 1.5dci

Średnio Zaawansowany
Zasłużony
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez michal79r » 7 kwi 2012, o 08:59

Ja też pisałem na ten eMail i kazali pisać na inny [email protected] .
michal79r

Pokaż profil

Postprzez peter_crus » 8 kwi 2012, o 20:25

sprawdziłem, i zarejestrowałem się - działa

Nowy Użytkownik
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez andrew83 » 10 kwi 2012, o 10:51

u mnie mieli i nic. jak coś będziecie wiedzieli w sprawie (odpowiedzi na maile) to kliknijcie tutaj o co kaman :P

Bardzo Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez czarnaperla » 10 kwi 2012, o 11:08

wyslalem im mail'a i zero odzewu, wiec chyba trzeba dac sobie z tym spokoj...
"W życiu piękne są tylko chwile..."
Clio 2ph1--> viewtopic.php?f=32&t=10617

Średnio Zaawansowany
Lider Regionalny
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez michal79r » 10 kwi 2012, o 11:32

A jakby wszyscy na forum napisali na [email protected] , że z tą stroną jest problem i zasypać ich tymi mailami to może w końcu coś zrobią. Bo ja w zeszłym tygodniu do nich napisałem i cisza... Może jeszcze na ten adres napisać [email protected] tą samą treść listu i dopisać, że na [email protected] nikt nie odpisuje, a tam to przynajmniej mi pani z renault odpisała :) w Renault Polska to chyba tylko liczy się sprzedaż nowych aut, a potem to martw się sam.
michal79r

Pokaż profil

Postprzez czarnyolek » 10 kwi 2012, o 12:00

Sie zarejestrowałem, podało mi, że auto mam takie, jakie mam i tyle. Myślałem, że chociaż historia serwisowa auta będzie albo coś, a tu nic.
Szukam teraz tej instrukcji obsługi auta ale znaleźć nie mogę.
Komu się nie udalo zarejestrowac, raczej nie ma powodów do płaczu.
Obrazek

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez organic » 10 kwi 2012, o 12:40

Mi się udało, wybrałem opcje utworzenie kalendarza przeglądów, podalem obecny przebieg, przeciętny roczny i się dowiedzialem że na wymianę filtra paliwa mogę umowic się w 2024 roku ;)

Obrazek
..............
C3 ph1 1.4 16v
..............
W życiu trzeba mieć zasady.
Kobiety i samochodu nie pożyczam.

Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez kratylos » 11 kwi 2012, o 08:42

oni caly czas ta aplikacje rozwiaja - ja tam sie zalogowalem juz z 3 miesiace temu i bledy wtedy wyskakiwaly duzo czesciej...
pozdr
Kratylos

Średnio Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez Adam. » 12 kwi 2012, o 12:08

fajny patent, spiszę dzisiaj swój vin i sie zarejestruje. Ciekawe co wyskoczy:D
Adam.

Pokaż profil

Postprzez michal79r » 12 kwi 2012, o 17:11

mój samochód już jest dodany, ale nic z tego nie wynika Samochód został dodany. Niestety nie możliwe jest zasilenie konta o więcej danych (wersja, przeglądy) jeżeli samochód został wyprodukowany przed 2000 rokiem. myślałem, że historię swego wozidełka poznam :(
michal79r

Pokaż profil

Postprzez czarnyolek » 12 kwi 2012, o 17:39

michal79r napisał(a):mój samochód już jest dodany, ale nic z tego nie wynika Samochód został dodany. Niestety nie możliwe jest zasilenie konta o więcej danych (wersja, przeglądy) jeżeli samochód został wyprodukowany przed 2000 rokiem. myślałem, że historię swego wozidełka poznam :(

Ja mam 2007 i też żadnej hostorii nie ma. Raczej tego Renault nie udostępni. Jedynie wizyta w ASO.
Obrazek

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez mateusz92 » 12 kwi 2012, o 17:49

Próbowałem dodać scenica ojca i też nie dało rady, a tak dla pewności podajecie datę ( gdy auto jest sprowadzone) pierwszej rejestracji za granicą czy w kraju ??

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez czarnyolek » 12 kwi 2012, o 18:20

mateusz92 napisał(a):Próbowałem dodać scenica ojca i też nie dało rady, a tak dla pewności podajecie datę ( gdy auto jest sprowadzone) pierwszej rejestracji za granicą czy w kraju ??

Data pierwszej rejestracji z dowodu rejestracyjnego, nie sprowadzenia do kraju. U mnie łatwo było zapamiętać, bo okazało się, że moja Clio ma urodziny w tym samym dniu, co ja 26.09, tylko jest 28 lat młodsza - znam takich, którzy twierdzą, że to odpowiednia różnica wieku ;)
Obrazek

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez michal79r » 12 kwi 2012, o 19:49

ta aplikacja to trochę niewypał, bo tam nawet trzeba wpisać aktualny przebieg auta, oki tylko pytanie, czy podczas np wizyty w ASO wyświetli się im ten przebieg co ja podałem, czy ten ktory został faktycznie zapisany przy ostatniej wizycie w ASO. A swoją drogą słyszałem, że handlarze czasem tak robią przy sprowadzonych autach, że kręcą licznik jak dawno w ASO nie było auto i później z "nowym" przebiegiem jadą na wymianę np. żarówki fajnie co :D
michal79r

Pokaż profil

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum Ogólne