Kubica w clio?

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Kubica w clio?

Postprzez majcher2 » 13 kwi 2012, o 11:58

czytałem artykuł że Kubica prawdopodobnie jeździł sobie Clio i to jest podobno filmik jak popierdziela :D
http://www.youtube.com/watch?v=aqheH1w1USs
majcher2

Pokaż profil

Postprzez Francuz » 13 kwi 2012, o 13:05

Szkoda, że nie pokazali jak wsiada lub wysiada ... :roll:
ogólny RESPECT itd...

Zlotowicz
Grupa Wsparcia

Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez czarnyolek » 13 kwi 2012, o 13:26

szyby lustrzanki, tak to chociaz po wystającym nosie można by się zorientowac czy to Robuś, czy nie.
Swoją drogą szacun dla gościa, że od wypadku konsekwentnie stosuje embargo na informacje. Mam tylko nadzieję, zę na końcu tego wszystkiego okaże się, że wyzdrowiał, a jak się okaże, ze może startować i da nam kolejne powiody do radości wygrywając czy to GP, czy jakiś rajd, to będzie super.
Powodzenia RK
Obrazek

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez majcher2 » 13 kwi 2012, o 14:08

ale clio na krakowskich blachach i na bokach autka logo jego teamu wiec może to naprawdę Robcio :D
majcher2

Pokaż profil

Postprzez Picasso » 13 kwi 2012, o 14:24

znajdzcie mi zdjecie, na którym widac cala prawa dlon Roberta.
Nie widzialem takiego od czasu wypadku.
A jesli jest, to albo prawa dlon jest schowana w kieszeni, albo za plecami Kubicy, albo za plecami kibiców robiacych sobie z nim zdjecie.
Nie jest sprawny, byc moze nigdy nie bedzie na tyle sprawny, zeby zasiasc w bolidzie F1.
apkatsyr wócredyzs ażol

Średnio Zaawansowany
Zlotowicz
Klubowicz
szydercy

Pokaż profil

Postprzez czarnaperla » 13 kwi 2012, o 15:26

skoro za kółkiem kubica, to ciekawe kto to jest w czerwonym kolku?.. jego sobotwór:PP
Obrazek

Polski kierowca został uwieczniony na jednym ze zdjęć, kiedy to ubrany w rajdowy kombinezon obserwuje wspomniany wcześniej wóz. Co ciekawe trasa testów przebiegała niedaleko od miejsca, w jakim rok temu doszło do feralnego wypadku Kubicy.
"W życiu piękne są tylko chwile..."
Clio 2ph1--> viewtopic.php?f=32&t=10617

Średnio Zaawansowany
Lider Regionalny
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Misiek1983 » 13 kwi 2012, o 18:19

Oto i dłoń Kubicy ;)
Obrazek

A i jeździł on na zmianę z drugim kierowcą
Jednym z kierowców był Robert Kubica. Jeździł również Andrea Crugnola. Erreffe dysponowało Fabią WRC, Peugeotem 207 S2000 i Clio S1600.
KRC #244
Bruce Lee - “Jeśli ci mówię, że jestem najlepszy, myślisz że się przechwalam. Jeśli ci jednak mówię, że nie jestem najlepszy, wiesz że kłamię”.
"Nothing is true, everything is permitted "
Poradnia Dietetyczna Imbir

Zaawansowany
Lider Regionalny
Zlotowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia
Zasłużony

Pokaż profil

Postprzez majcher2 » 14 kwi 2012, o 06:46

a czyli jednak Robcio naprawdę popierdziela :D :D :D :D :D chciałbym takie kubły jak na focie powyżej :D :D :D
majcher2

Pokaż profil

Postprzez czarnaperla » 14 kwi 2012, o 13:38

Misiek1983 napisał(a):Oto i dłoń Kubicy ;)

A i jeździł on na zmianę z drugim kierowcą
Jednym z kierowców był Robert Kubica. Jeździł również Andrea Crugnola. Erreffe dysponowało Fabią WRC, Peugeotem 207 S2000 i Clio S1600.

wszystko sie zgadza, tylko zapomniales dodac, ze to zdjecie nie z tego rajdu.. ao to dowód:PP to zdjecie z 4.09.2010 roku :P

http://www.moto.banzaj.pl/Rally-del-Fri ... 14467.html
"W życiu piękne są tylko chwile..."
Clio 2ph1--> viewtopic.php?f=32&t=10617

Średnio Zaawansowany
Lider Regionalny
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Misiek1983 » 14 kwi 2012, o 13:55

To ktoś na innym forum w kulki poleciał i wpiął to zdjęcie z innymi :evil:
Pewnie go kilka stron dalej zjechali :think: Ale już nie czytałem :D
KRC #244
Bruce Lee - “Jeśli ci mówię, że jestem najlepszy, myślisz że się przechwalam. Jeśli ci jednak mówię, że nie jestem najlepszy, wiesz że kłamię”.
"Nothing is true, everything is permitted "
Poradnia Dietetyczna Imbir

Zaawansowany
Lider Regionalny
Zlotowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia
Zasłużony

Pokaż profil

Postprzez Pan Bułka » 14 kwi 2012, o 14:00

I zdjęcie jest w Clio 3.
Bułka – odmiana delikatnego pieczywa, najczęściej pszennego, żytniego lub kukurydzianego, w formie niewielkiej nieco spłaszczonej kulki.Oglądam Top Gear i się nie znam na autach.
Anna Maria

Zasłużony
Zlotowicz
Majsterkowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Francuz » 15 kwi 2012, o 11:27

ogólny RESPECT itd...

Zlotowicz
Grupa Wsparcia

Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez majcher2 » 15 kwi 2012, o 12:29

wcześniej czy później kubica i tak wróci do ścigania czy to w rajdach czy w F1 skoro już rozpoczął testy :D :clap:
majcher2

Pokaż profil

Postprzez Adam. » 15 kwi 2012, o 16:15

Oby jak najszybciej wrócił do ścigania :D
Adam.

Pokaż profil

Postprzez mayn » 16 kwi 2012, o 16:16

Niech zastąpi Massę z Ferrari, trzeci wyścig za sobą ma Massa zadając przy tym cios w samo serce Ferrrari zdobywając do tej pory 0 punktów.

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez majcher2 » 16 kwi 2012, o 21:27

tak tylko jakoś nie chce mi się wieżyc żeby Ferrari było na tyle nie rozsądne żeby zatrudniać Kubice nie wiedząc w jakiej jest formie, a tak maja chociaż Masse który jeździ słabo ale jeździ
majcher2

Pokaż profil

Postprzez hardkor » 21 kwi 2012, o 13:07

Z tego co kiedys ogladalem TVN TURBO mowili ze Kubica mial swoje prywatne auto> CLIO 3 RS takie zolte o ile dobrze kojarze:P wiec widocznie spodobala mu sie ta marka :D
hardkor

Pokaż profil

Postprzez Pan Bułka » 21 kwi 2012, o 13:11

Może zagląda na forum? :D
Bułka – odmiana delikatnego pieczywa, najczęściej pszennego, żytniego lub kukurydzianego, w formie niewielkiej nieco spłaszczonej kulki.Oglądam Top Gear i się nie znam na autach.
Anna Maria

Zasłużony
Zlotowicz
Majsterkowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez majcher2 » 21 kwi 2012, o 16:04

pewnie skubany na forum siedzi co dziennie tylko się ukrywa pod jakimś nickiem :D :D :D :D :D
majcher2

Pokaż profil

Postprzez maciek30_pl » 21 kwi 2012, o 17:50

Trzeba go przylookać czy ma wlepkę :D

Zaawansowany
Zasłużony
Grupa Wsparcia
Klubowicz

Pokaż profil

Następna strona

Powrót do Forum Ogólne