Clio III - kolory wyświetlaczy

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Clio III - kolory wyświetlaczy

Postprzez Grabbou » 31 sie 2013, o 23:30

Witam,
przeglądając forum zauważyłem, że wszystkie wyświetlacze (te od radia - wskazujące obecnie słuchanej stacji oraz temperaturę etc) posiadają ciemne tło i czerwony kolor "czcionki". Chciałbym się zapytać, dlaczego w moim Clio jest to wersja biała (białe tło i ciemne znaki), mimo, iż reszta kolorów w samochodzie jest czerwona. Niestety, nie znalazłem w sieci odpowiedzi a bardzo mnie to ciekawi :)

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez mayn » 1 wrz 2013, o 13:34

Prawdopodobnie masz tuning poprzedniego właściciela... Na allegro pełno małych żaróweczek w różnych barwach w tym ostatnio w postaci LED...

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Grabbou » 7 wrz 2013, o 15:48

mayn napisał(a):Prawdopodobnie masz tuning poprzedniego właściciela... Na allegro pełno małych żaróweczek w różnych barwach w tym ostatnio w postaci LED...

A, dowiedziałem się dzisiaj, że to fabryczna wersja :eh: Ktoś chce się wymienić za czerwone? Tak dla odmiany :D

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez sudi » 7 wrz 2013, o 19:57

białe tło i czarną czcionkę widziałem w meganie II, ale w clio nie widziałem
Live is too short to be boring
Renault Clio :)
Klubowicz

Grupa Wsparcia
Klubowicz
Lider Regionalny
Zlotowicz

Zasłużony