Vivid Workshop

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Vivid Workshop

Postprzez dethar » 19 gru 2010, o 14:16

Witajcie,

Ostatnio miałem do czynienia z demo oprogramowania Vivid Workshop - czy znacie może dobrą alternatywę zawierającą schematy serwisowe, parametry, dane eksploatacyjne itp?
Jakie jest Wasze zdanie o tym programie? Używa tego ktoś?

Planuję zmianę auta (inna marka) wobec czego na szybko chcę zobaczyć info (rozrząd - łańcuch/pasek, zawory hydraulika/mechaniczne, oleje, płyny itp).
dethar

Pokaż profil

Postprzez rider5 » 19 gru 2010, o 14:21

Autodata, Info Tech.
Pełne wersje bez problemu znajdziesz w necie.
488, Maloo, R8, F4 Senna

Ekspert
Grupa Wsparcia
Zasłużony

Pokaż profil

Postprzez dethar » 19 gru 2010, o 14:37

rider5 napisał(a):Autodata, Info Tech.
Pełne wersje bez problemu znajdziesz w necie.

Dzięki za info, poszperam ;).
dethar

Pokaż profil

Postprzez rider5 » 19 gru 2010, o 14:54

Jeśli się nie mylę to Info Tech to to samo co Vivid Workshop tylko że po polsku :thumbup:
488, Maloo, R8, F4 Senna

Ekspert
Grupa Wsparcia
Zasłużony

Pokaż profil

Postprzez dethar » 19 gru 2010, o 15:26

Wygląda na to, że się nie mylisz - wcześniej szukałem Vivid Workshop (full) ale nie mogłem znaleźć nic działającego w 100% - może poszukam po "Info tech" ;). Dzięki za info.
dethar

Pokaż profil

Postprzez Farquad » 21 gru 2010, o 12:03

Ja mam vivid i nie narzekam. Tyle, że przed włączeniem muszę przestawić datę na 2005r. :crazy:
Obrazek
Moderator

Moderator
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez dethar » 23 gru 2010, o 23:53

Farquad napisał(a):Ja mam vivid i nie narzekam. Tyle, że przed włączeniem muszę przestawić datę na 2005r. :crazy:

Ja używam teraz już InfoTech portable 2007. Znalazłem taką wersję i super jest :). Nowszego auta niż 2007 nie będę na pewno kupował :P, więc wystarcza.
dethar

Pokaż profil

Postprzez rider5 » 24 gru 2010, o 00:32

Poszukaj sobie dedykowanego programu do auta, które chcesz kupić. Dowiesz się więcej niż z tych ogólnych w stylu Autodaty itp. :thumbup:
488, Maloo, R8, F4 Senna

Ekspert
Grupa Wsparcia
Zasłużony

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne