Wiem ze to forum clio, ale...

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Wiem ze to forum clio, ale...

Postprzez black_harry » 4 lip 2016, o 14:19

Czesc,

Z racji powiekszenia rodziny, musze pomyslec o zmianie auta na takie, ktore ma mozliwosc 3 fotelikow w 2 rzedzie.
Stad kilka pytan:
1. Byc moze Wy lub Wasi znajomi maja jakies doswiadczenia - jakie auto 5 lub 7 osobowe jest najtrwalsze ich zdaniem i spelnia warunek 3 fotelikow w 2 rzedzie (nawet jesli samochod jest 7 osobowy, to wolalbym nie sadzac dzieci zaraz przy koncu samochodu)?
2. Jak chodzi o Renault to rozwazalem Grand Scenic, ale wolalbym auto bez turbo - sa takie (widzialem jakis 1.6, 110KM ale nie wiem czy on jest ok (i czy nie ma turbo)).

dzieki!

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez Bogdan61 » 4 lip 2016, o 21:01

Zgadza się, w Scenicu zmieszczą się 3 foteliki dla dzieci, silniki benzynowe 1,6 110 KM i 2,0 140 KM są OK (i bez turbo).
# 103
Obrazek

Ekspert
Klubowicz
Majsterkowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Kolasov » 4 lip 2016, o 22:38

Jak coś bierz 2.0 ;) A i 2.0 Turbo też jest bardzo okej.
Było: Clio II PH 2 1.2 8v 03'; Laguna II FL 2.0 16v Turbo 05'; Megarhini II PH 1 1.6 16v 03'; Meriva I 1.4 16v 05'; Twingo II PH 1 1.2 16v 07'
Jest:
Pierwszy Malkontent KRC
Sarkazm mocno
Klubowicz

Klubowicz
Grupa Wsparcia
Zlotowicz
Zasłużony

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne