Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Wojtek w napisał(a):Duchu tak przy okazji ,wszyscy już chyba po szczepieni ,może jakieś spotkanie nad Rabą ?

Tctomasz napisał(a):Wojtek w napisał(a):Duchu tak przy okazji ,wszyscy już chyba po szczepieni ,może jakieś spotkanie nad Rabą ?
Jeśli nie zrobicie spota do połowy września to chodzą plotki że 17 września będą nas znowu zamykać bo wtedy wirus znowu ma zaatakować

Duchu napisał(a):Tctomasz napisał(a):Wojtek w napisał(a):Duchu tak przy okazji ,wszyscy już chyba po szczepieni ,może jakieś spotkanie nad Rabą ?
Jeśli nie zrobicie spota do połowy września to chodzą plotki że 17 września będą nas znowu zamykać bo wtedy wirus znowu ma zaatakować
Plan jest na przyszłą sobotę bo był mały problem z miejscem. Przez weekend pójdzie oficjalna informacja.

johny02 napisał(a):Cześć Pnowie,
Jak kupiłem tego Williamsa z Lublina będzie koło Krakowa. Trochę będzie przy nim pracy ale buda zdrowa. Mam nadzieję że do wiosny ogarnę. Cieszę się bo polowałem od kilku lat.

tego egzemplarza - z pewnością. Wytrwałości, powodzenia i części.rzeźnik. napisał(a):Powodzenia Johny ,renowacja williansa to spore wyzwanieno i dawaj jakieś fotki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości