Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

System napisał(a):Tylko, że wersja benzyna 75 KM ma ok. 15 sec do 100 km/h czyli będzie chyba bardzo mułowata.
More is Better | ||

Anna Maria | ||

System napisał(a):Tylko, że wersja benzyna 75 KM ma ok. 15 sec do 100 km/h czyli będzie chyba bardzo mułowata.
Napiszcie o dieslu 75 KM lub/i 90 KM, jak z awaryjnością i czy ma funkcję dopalania filtra cząstek stałych, czy ad blue ?
Jak wrażliwe na paliwo czy wykonanie są pompowtryskiwacze i jak wygląda awaryjność turbin ?
Ile kosztują pompowtryskiwacze ?
Widzę że posiadacze C III mają też problem z zawieszeniem, a maglownice są trwałe ?
Piszcie, bo mam mało czasu !!!
Pozdr. System

Bogdan61 napisał(a):zakup Clio to dobry wybór
More is Better | ||

More is Better | ||

Anna Maria | ||

Driv3r napisał(a):Bochen, widzialem katalog.
Ale w Clio 3 ten motorek rozpedzal sie w okolicach 13-14 sek, clio 4 jest lzejsze a rozpedza sie dluzej.
cos popsuli...

More is Better | ||

maymer napisał(a):Nowym Clio z silnikiem 1.5 dCi 90KM jeździłem na jeździe testowej, ładnie to przyspiesza, w trasie (na krótkim odcinku) paliło mniej niż 4 litry

System napisał(a):przemyślę temat, boję się awaryjności.

Grillman | ||

System napisał(a):
Jutro będę miał na cały dzień Mitsu ASX 1,6 benzyna (117 KM trochę mało, ale katalogowo ma trochę ponad 11 sec do 100 km/h, ciekawe, co elastycznością).
Pozdr.
System

System napisał(a):Napiszcie o dieslu 75 KM lub/i 90 KM, jak z awaryjnością i czy ma funkcję dopalania filtra cząstek stałych, czy ad blue ?
Jak wrażliwe na paliwo czy wykonanie są pompowtryskiwacze i jak wygląda awaryjność turbin ?
Ile kosztują pompowtryskiwacze ?
Widzę że posiadacze C III mają też problem z zawieszeniem, a maglownice są trwałe ?

System napisał(a):Żona dzisiaj zobaczyła w galerii nowe Clio IV, kolor czerwony i chcę, chcę, chcę...
Diesla, bym wolał, ale boję się , bo auto by jeździło na trasie ok. 6 km do pracy, no chyba że ma system dopalania filtra.
Pozdr.
System

wcale nie jeździ to lepsze określenie - chociaż zależy co kto lubi, dla mnie i dla WSZYSTKICH bez wyjątku którzy prowadzili moje Clio przyspieszenie tego auta a raczej jego brak jest tragiczne. Ale skoro chciałbyś kupić nie taniego diesla, to może warto dołożyć trochę do mocniejszego silnika benzynowego, a może faktycznie lepiej kupić ASX'a większe to, ładniejsze i japońskie.System napisał(a):Z drugiej strony 1.2 75 KM to chyba nie za bardzo jeździ.
A z trzeciej strony nie dam więcej kasy za Clio w lepszej benzynie bo za niewiele więcej mam Mitsu ASC czy coś podobnego.
Pozdr.
System

More is Better | ||

Tyran Despota | ||
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość