Clio II sport wnętrze!

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Clio II sport wnętrze!

Postprzez Pietraz » 8 sty 2015, o 15:45

Cześć! Mam pytanie, mam swoją clióweczke 2 ph3 wersja 5-cio drzwiowa, lecz moja tapicerka jest w kolorze "oliwkowym" no i jest przeszpetna, była prana - lecz nawet jak kropla deszcza na nią spadnie to znowu jest brudna i to po prostu nie ma sensu bo od siedzenia w zwykłych jeansach ona sie brudzi. Pisze tutaj z racji tego że chciałbym sobie zakupić siedzenia od Clio sport gdzie sa ciemne siedzenia ze skórami. Ale pytanie jest moje takie - czy one tam wejdą ? Z tego co wiem to sport jest w wersji 3 drzwiowej a ja mama wersje 5D! Wejdzie bez problemu czy będzie lipa? Dajcie znać bo nie wiem co robić :(. Ewentualnie zostaje mi tapicer i obszycie oryginalnych siedzeń :D

czekam na odp :)

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Subarak » 8 sty 2015, o 16:36

Fotele wejdą na pewno, nie wiem jak z tylną kanapą. Poszukaj trochę na forum, bo parę osób wkładało do siebie środek od sporta. ;)
Subarak

Pokaż profil

Postprzez tony_tr » 8 sty 2015, o 22:10

Kanape też wkładali. Nie lepiej kupić np normalne kubełki w tej wersji czarno niebieskiej? Wyjdzie taniej i bez żadnych przeróbek.

Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz
Zlotowicz

Pokaż profil

Postprzez Marian_initiale » 8 sty 2015, o 22:54

Miałem wersje czarno niebieską (extreme) budziła się na potęgę a do tego materiał na rantach foteli był cieniutki i dziura się zrobiła jak samochód miał 60 tyś dodam iż miałem go od nowości i tylko ja nim jeździłem więc polecam wersje sa skórzaną bo naprawdę warto teraz mam u siebie w clio skórę mam przebieg juz 130 tyś i wszystko całe no i czystość zupełnie łatwiej zachować
Marian_initiale
Było
C2 1,2 16V 2001r.
C2 1,2 16V 2003r,
M1 Ph2 1,6 16V
EIV 2.0T
C2 1,6 16V Initiale Paris 2005r.
L2 3,0 V6 Initiale Paris
L2 1,9 dCi
EIV 2.0 dCi
GE4 3.0 dCi Initiale Paris
Jest
GE4 Ph4 2.0dCi 173KM Initiale paris
L3ph2 2.0 dCi GT180
Moderator

Grupa Wsparcia
Klubowicz
Zlotowicz
Moderator

Pokaż profil

Postprzez tony_tr » 10 sty 2015, o 15:33

Kwestia ile ktoś chce wydać na to kasy. Ja mam w moim nowym Clio właśnie tą czarno niebieską i wszystko jest ok. Na rancie jest lekkie przetarcie (dziury nie ma), a przebieg już 170 tysięcy. Wnętrze od sporta trochę kosztuje, a znowu od Pariski jest chyba nieosiągalne...

Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz
Zlotowicz

Pokaż profil

Postprzez dziobak » 19 lut 2015, o 08:11

Z fotelami i kanapami nie będzie problemu gorzej z boczkami jeśli ktoś chce zamontować cały komplet .Napisz na priv posiadam całego sporta na części.

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne