Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Suchy2 napisał(a): A tak poza tym, to ja mam dwa pojazdy na żółto i dlatego chętnie się chciałem dowiedzieć, czy postępuję właściwie
Zgreg napisał(a):Nie ma nawet znaczenia jakiego koloru blachy wiszą na zderzaku.

Suchy2 napisał(a):Tak, że nie wiem czy zasłużyły, żeby być prawdziwymi klasykami.
Zgreg napisał(a): a są i zalety żółtych.

Dlatego bez bicia się przyznaję, że tylko to mną kierowało. 

tony_tr napisał(a):kombinator napisał(a):Za 3 500 można wystawiać,
Chyba śnisz... Za 2900zł to mój kolega xx lat temu kupił zdrowe Clio I. Nikt o zdrowych zmysłach za tyle go nie kupi. Można oczywiście próbować i złapać jakiegoś kolekcjonera ale to takie wierzenie w cuda...

Grillman | ||

kombinator napisał(a):Ja napisałem wystawić, a nie sprzedać. Specjalnie wystawić wyżej bo każdy zawsze chce zbić. Zrobić promocję na 2900 i klient szczęśliwy.

Suchy2 napisał(a):Kombinator, to pocoś sprzedawał?Ja mojego rodzynka nigdy nie sprzedam.

Grillman | ||

Jurek91 napisał(a):Przedzej czy później będzie to klasyk to jest auto które ma ciekawą historię. Wiadomo że wpierw jako klasyk pójdą wersje typu Williams , MTV, baccara , grand prix, a później reszta . Clio 1 jest już naprawdę mało i będzie coraz mniej nie każdy dba o ten samochód a szkoda bo to wdzięczne auto nie ma co się w nim popsuć. W końcu nadejdzie jego ponowny czas i zostanie uznane jako klasyk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości