Jacek72 napisał(a):Clio wersja polift rok 2010 wersja Rs cup . W cup nie było żadnego wyświetlacza. Była taka powiedzmy półeczka.. Ja mam jakieś radio założone nieoryginalne. I jakos to gra. Ale nie chodzi mi w tym aucie o jakość audio. Założyłem wyświetlacz żeby jakoś rozweselić to surowe wnętrze i pomyślałem że może wrzucę oryginalne radio. Jaki to jest wyświetlacz nie mam pojęcia. W każdym razie po wpieciu w kostkę wyświetla puki co godzinę. Reaguje też na włączanie i wyłączanie świateł. Z tego zo kojarzę na spodzie wyświetlacza była jakaś naklejka chyba z numerem fabrycznym. Ale to sprawdzę dopiero jutro bo nie chce mi się iść do garażu. Może ten numer coś Wam powie.
Pierwsze słyszę że w polifcie clio III cup nie ma żadnego wyświetlacza bo mój kolega ma dokładnie takie samo clio cup i ma wersję z navi akurat ale normalnie były tam wyświetlacze przecież

Natomiast jeszcze raz Ci powtarzam, podjedź do aso to ci podadzą co masz tam mieć po vin i wtedy łatwiej będzie znaleźć właściwe radio.
Co nam z twojego numeru wyświetlacza skoro, jak rozumiem dołożyłeś go sobie po zakupie z allegro albo olx, tak? Nie wiadomo co to dokładnie jest za wyświetlacz.
W megane 3 rs miałem tak, że nawet jak kupiłem inne oryginalne radio z kodem to ono i tak nie działało tak jak powinno bo okazało się, że w rene audio jest kodowane z vin i w moim przypadku wyświatlacz od navi i radio musiały mieć ten sam vin najlepiej. Dlatego jak mi się zepsuł napęd płyt CD w radiu to kupiłem drugie radio oryginalne ale nie chciało działać i wyświetlać wszystkiego więc musiałem rozebrać radio i zmienić sam napęd a płytkę sterującą w radiu zostawiłem z mojego auta. Może w clio III nie ma aż takich komplikacji

Ps: jak masz kasę i chcesz rozweselić auto to są zajebiste stacje multimedialne do clio III na androidzie i do tego dołożysz sobie kamerę cofania a jak się uda to dokupisz sobie moduł OBD i zainstalujesz TORQE i będziesz miał na ekranie parametry silnika podobnie jak na rs monitorze

Ja bym tak zrobił zamiast się bawić z gównianym oryginalnym radiem, które w ogóle nie gra. Żałuję, że kiedy ja miałem clio III to nie było tych ekranów bo bym go założył
https://www.fruugo.pl/radio-2din-dla-re ... gKZofD_BwE