Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

More is Better | ||

seba9196 napisał(a):Jednak przebieg 60 tys km (gdyby okazał się prawdziwy) dobija pare złotych do ceny.
More is Better | ||

blaz napisał(a):ogladałem kilka sztuk dci 120km czyli tyle co moja benzyna 1.8 i wydawało mi sie ze disel lepiej jedzie mimo tej samej mocy

cliofun napisał(a):Jest wiele przypadków, że turbobenzyny przegrywają z turbodieslem o tej samej mocy, np 2.0 tfsi 200ps przegrywa z 2.0 tdi 200 ps, więc gdzie tu logika porównywać wolnossącego... ?

cliofun napisał(a):Nie widze w tym nic dziwnego. Porównywanie wolnossących benzyn do turbodiesli o zbliżonych mocach jest bardziej niż śmieszne i żałosne. Nie twierdzę, że Ty to robisz, ale chodzi mi tutaj o inną osobę.
cliofun napisał(a):2.0 tfsi 200ps przegrywa z 2.0 tdi 200 ps, więc gdzie tu logika porównywać wolnossącego
cliofun napisał(a):W dieslu jest inna bajka, od 1200 obrotów jedzie, pełna kultura, elastyczny. Zupełnie nie ta liga.
cliofun napisał(a):Żeby nie było, to jeździłem benzynami wolnossącymi o mocy ~100ps i stwierdzam, że te auta jadą słabiej od mojego dci 65 zrobionego na 86ps.
More is Better | ||

mayn napisał(a):Driv3r więcej wyjaśniłem koledze powyżej....
More is Better | ||

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości