Zgłoszenie postu

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Re: Zgłoszenie postu

Postprzez Termi » 9 maja 2018, o 22:59

Przemuss, nie no ja to bym był spokojny :) właściwie to nawet ostrzeżeń bym nie chciał dawać :) ale fakt, jak się widzi niektórych ludzi, przychodzą, pytają o radę a jak dostają jakieś odpowiedzi to sami robią się najmądrzejsi i obrażają tych radzących. Takich to banować z miejsca.

Wojteks, kiedys jak nie nalezales do elity i nie jezdziles na zloty to nie bylo szans na to stanowisko. Ostrzeżenia sypały się na lewo i prawo, za byle g... nawet za dobre porady można było warna wyłapać. Zapewne pamiętasz. Jak wyłapałem kilka warnów za to że komuś dobrze poradziłem ale komuś się nie spodobało a tamtejszy mod technicznego był... bez pojęcia technicznego... no cóż. To pokasowałem wiekszość swoich postów i porady i wyniosłem się z forum na kilka lat.

Ostatecznie wolę forum takie jakie jest teraz niż takie jak było wtedy. Jednak teraz ruch na forum też jest spory (nie taki jak kilka lat temu ale jest). Tematy techniczne wiszą na ogólnym, jak wpadną trole to też reklamy wiszą...
Zawsze byłem za tym, żeby moderatorami robić ludzi siedzących często na forum i pakować w takie działy w których będą czuli się dobrze.

Jest sporo aktywnych kandydatow na modów. Co więc możemy zrobić w tym kierunku? Ja tam jestem przyjęty z wygnania także w oczach administracji mam najmniej do gadania :lol:
Stajnia - czyli lub pod opieką od A do Z:
Clio 1 ph1 1.2 (już 1.4) Żółta
Clio 1 ph2 1.8 16V Niebieska
Clio 2 ph2 1.9 dTi Dwójeczka
Clio 1 ph2 1.4 Alize
Clio 2 ph2 1.6 16V Initiale Paris

Ekspert
Klubowicz
Spotowicz

Pokaż profil

Postprzez Wojtek w » 10 maja 2018, o 06:51

Termi napisał(a):To pokasowałem wiekszość swoich postów i porady i wyniosłem się z forum na kilka lat.

Pamiętam Twoje "kulturalne" pożegnanie z Forum i Forumowiczami. :thumbdown:
Clio III RS 2.0 16V 197KM
Twingo II RS 1.6 16V 133KM

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz

Spotowicz

Pokaż profil

Postprzez Termi » 12 maja 2018, o 02:24

Wojtek w napisał(a):
Termi napisał(a):To pokasowałem wiekszość swoich postów i porady i wyniosłem się z forum na kilka lat.

Pamiętam Twoje "kulturalne" pożegnanie z Forum i Forumowiczami. :thumbdown:

No cóż, z jednej strony źle, z drugiej dobrze.

Wtedy bardziej myślałem o tym, żeby moja wiedza, którą sam zdobywałem nie była ogólnodostępna. Zwłaszcza na forum.
Różnica jest taka, że teraz nie robię poradników, a mógłbym ich trzaskać sporo. I też mi się nie chce ;)

Wtedy było tak, że nie mogłem dogadać się z władzą i dlatego tak się to skończyło. Jakbym chciał teraz usuwać swoje posty to nawet nie ma po co. Nie ma w nich nich nic, co ktoś by wcześniej nie odkrył ;) a inne przypadki zagarnia się na warsztat ;)
Clio 1 ph2 1.4 Alize

Ekspert
Klubowicz
Spotowicz

Pokaż profil

Postprzez Wojtek w » 13 maja 2018, o 18:27

Zgłosiłem tydzień temu następny post w "sprzedam" -brak zdjęć .Moderator z tego działu był na Forum tydzień temu,dzień przed zgłoszeniem.
Ponownie pytam,po co się zgłaszać na moderatora jak się nie ma czasu zajrzeć na Forum ,i nie interesuje się tym co się tu pisze :oops: .Może całkiem zlikwidować funkcję moderatora ?

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz

Spotowicz

Pokaż profil

Postprzez Cukier84 » 13 maja 2018, o 19:18

Wojtek w napisał(a):Zgłosiłem tydzień temu następny post w "sprzedam" -brak zdjęć .Moderator z tego działu był na Forum tydzień temu,dzień przed zgłoszeniem.
Ponownie pytam,po co się zgłaszać na moderatora jak się nie ma czasu zajrzeć na Forum ,i nie interesuje się tym co się tu pisze :oops: .Może całkiem zlikwidować funkcję moderatora ?

szkoda gadać widzi to co mu się podoba, miałem kiedyś z nim przyjemność
vel Lukaszes84

Klubowicz
Zlotowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Wojtek w » 4 cze 2018, o 17:56

Brawo dla moderatora Farquad ,minął dopiero miesiąc i już jest reakcja na zgłoszenie postu, drugiego :dance: .Na pierwsze zgłoszenie jeszcze nie ma reakcji.Może nabiera dopiero mocy urzędowej ,tak trzymać. :lol:

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz

Spotowicz

Pokaż profil

Postprzez Termi » 4 cze 2018, o 18:55

Prawie jak w polskim rządzie :lol:
Ale najlepsze uchwaly uchwalane są w nocy :lol:
Clio 1 ph2 1.4 Alize

Ekspert
Klubowicz
Spotowicz

Pokaż profil

Postprzez Wojtek w » 6 cze 2018, o 07:03

Jest już reakcja sudi na drugie zgłoszenie postu ,minęło trochę ponad miesiąc :thumbdown: .

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz

Spotowicz

Pokaż profil

Poprzednia strona

Powrót do Forum Ogólne