Przemuss, nie no ja to bym był spokojny

właściwie to nawet ostrzeżeń bym nie chciał dawać

ale fakt, jak się widzi niektórych ludzi, przychodzą, pytają o radę a jak dostają jakieś odpowiedzi to sami robią się najmądrzejsi i obrażają tych radzących. Takich to banować z miejsca.
Wojteks, kiedys jak nie nalezales do elity i nie jezdziles na zloty to nie bylo szans na to stanowisko. Ostrzeżenia sypały się na lewo i prawo, za byle g... nawet za dobre porady można było warna wyłapać. Zapewne pamiętasz. Jak wyłapałem kilka warnów za to że komuś dobrze poradziłem ale komuś się nie spodobało a tamtejszy mod technicznego był... bez pojęcia technicznego... no cóż. To pokasowałem wiekszość swoich postów i porady i wyniosłem się z forum na kilka lat.
Ostatecznie wolę forum takie jakie jest teraz niż takie jak było wtedy. Jednak teraz ruch na forum też jest spory (nie taki jak kilka lat temu ale jest). Tematy techniczne wiszą na ogólnym, jak wpadną trole to też reklamy wiszą...
Zawsze byłem za tym, żeby moderatorami robić ludzi siedzących często na forum i pakować w takie działy w których będą czuli się dobrze.
Jest sporo aktywnych kandydatow na modów. Co więc możemy zrobić w tym kierunku? Ja tam jestem przyjęty z wygnania także w oczach administracji mam najmniej do gadania