Clio V ładowarka indukcyjna

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Re: Clio V ładowarka indukcyjna

Postprzez jakub » 29 sie 2020, o 09:44

bartusssp napisał(a):Wersja Zen kolor Orange Valencia + pakiet klimat&komfort. Dołożyłem jeszcze alufegi srebrno-czarne, ciemne szyby i kierownicę że skóry

Świetny kolor, też taki chciałem :) niestety, w dwóch salonach w okolicy był dostępny od ręki tylko czerwony Flamme (miałem w tym kolorze Clio IV), także wyboru nie było...
Ja mam wersję Intens doposażoną o: podgrzewana, skórzana kierownica oraz fotele (pakiet zimowy), podłokietnik + el. ręczny wraz z auto hold (pakiet komfort), kamera cofania + czujniki przód/tył (pakiet city), przyciemniane szyby, światła przeciwmgielne przód (led), pełnowymiarowe koło zapasowe, alufelgi 16 Philia diamentowe czarne, jasnoszare dodatki we wnętrzu. Aaaa i najważniejsze :) 1.0 TCe 100 :) w Intens nie ma możliwości zamówienia z LPG :doh:

Jak możesz to podrzuć cenę auta na priv. Ja przed chwilą patrzyłem w konfiguratorze i auto z takim wyposażeniem jak posiadam kosztuje aktualnie ok 7tys więcej niż ja płaciłem (oczywiście bez żadnych negocjacji, ale myślę, że poniżej 70tys nie udałoby się zejść w tej chwili). Wraz z wprowadzeniem do cennika hybrydy ceny wszystkich wersji zostały podniesione :shock:

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez bartusssp » 29 sie 2020, o 10:28

Na bogato :D fajnie wyposażony. Też będę miał te diamentowe philia 16 cali, silnik taki jak Twój też bez gazu. Gratis podobno dywaniki welurowe i listwy progowe. 62tyś po rabacie.

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez jakub » 29 sie 2020, o 11:57

bartusssp napisał(a):Na bogato :D fajnie wyposażony. Też będę miał te diamentowe philia 16 cali, silnik taki jak Twój też bez gazu. Gratis podobno dywaniki welurowe i listwy progowe. 62tyś po rabacie.

Patrzyłem do konfiguratora i Twoja wersja wychodzi teraz praktycznie tyle, ile ja zapłaciłem za swoje auto (ok 66tys wg konfiguratora, mój kosztował 67tys po rabacie - dość skromnym). Gratis dostałem dywaniki gumowe i tanie wino musujące :doh:

Pochwal się jak odbierzesz :)

p.s. zegary cyfrowe czy analogowe?

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez bartusssp » 29 sie 2020, o 12:58

To niezła cena. Ja 67300 miałem wyjściowo także trochę opuścili. Zegary mam analogowe, dla zen chyba tylko takie są dostępne. Twój jest 2019 czy 20 ? Z placu chyba lepsze ceny, bo już są wyprodukowane i zależy im żeby sprzedać.

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez jakub » 29 sie 2020, o 14:03

Rok produkcji 2020. Kupiłem w lipcu, data produkcji jak dobrze pamietam maj. Odnośnie ceny to praktycznie żadnych negocjacji - w dwóch salonach podobnie, cena z cennika i koniec dyskusji. U mnie zeszli ostatecznie ok 3tys i ani złotówki więcej nie chcieli. Tak jak wspominałem wcześniej - ceny w lipcu poszły w górę, w tej chwili na pewno nie udałoby mi się kupić takiego samego auta poniżej 70tys (we wtorek byłem w salonie w którym kupiłem auto i stoi Zen trochę doposażony i sprzedawca powiedział mi ze cena która jest, jest juz ostateczna - jak dobrze pamietam 67500, czyli tyle samo ile ja zapłaciłem)

Ps odnośnie zegarów to cyfrowe są fajne, ale widziałem gdzieś na YT test zagraniczny z całkowicie cyfrowymi zegarami - te dopiero robią wrażenie :) W tym które ja mam nie praktycznie możliwości personalizacji, są bo są ;)

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez bartusssp » 29 sie 2020, o 14:55

No i super :clap: . Co do zegarów to chyba wolę tradycyjne. W ostatnich autach miałem elektroniczne wskaźniki temperatury i paliwa i jakoś mi to nie leżalo. Kwestia gustu. Ja lubię wskazówki.

Początkujący

Pokaż profil

Poprzednia strona

Powrót do Forum Ogólne