bartusssp napisał(a):Wersja Zen kolor Orange Valencia + pakiet klimat&komfort. Dołożyłem jeszcze alufegi srebrno-czarne, ciemne szyby i kierownicę że skóry
Świetny kolor, też taki chciałem

niestety, w dwóch salonach w okolicy był dostępny od ręki tylko czerwony Flamme (miałem w tym kolorze Clio IV), także wyboru nie było...
Ja mam wersję Intens doposażoną o: podgrzewana, skórzana kierownica oraz fotele (pakiet zimowy), podłokietnik + el. ręczny wraz z auto hold (pakiet komfort), kamera cofania + czujniki przód/tył (pakiet city), przyciemniane szyby, światła przeciwmgielne przód (led), pełnowymiarowe koło zapasowe, alufelgi 16 Philia diamentowe czarne, jasnoszare dodatki we wnętrzu. Aaaa i najważniejsze

1.0 TCe 100

w Intens nie ma możliwości zamówienia z LPG
Jak możesz to podrzuć cenę auta na priv. Ja przed chwilą patrzyłem w konfiguratorze i auto z takim wyposażeniem jak posiadam kosztuje aktualnie ok 7tys więcej niż ja płaciłem (oczywiście bez żadnych negocjacji, ale myślę, że poniżej 70tys nie udałoby się zejść w tej chwili). Wraz z wprowadzeniem do cennika hybrydy ceny wszystkich wersji zostały podniesione