Moje Clio - jaka faza jaki model ?

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Moje Clio - jaka faza jaki model ?

Postprzez Dariusz » 26 paź 2011, o 08:16

Witam czy możecie określić jaki jest model i jaka faza mojego pojazdu ? Szukałem we wnętrzu schowka i z boku drzwi ale niestety tam nie ma żadnej informacji. Auto sprowadzone z Francji
Clio 1.5dci, rok produkcji 2004, wyposażony w: 4 poduszki, manualną klimatyzację,sterowanie radia przy kierownicy, centralny wyświetlacz, podgrzewane lusterka, 15 calowe felgi alu.
W dowodzie rejestracyjnym wpisana moc 60kw ale nie wiem na ile ta informacja jest prawdziwa, w każdym bądź razie intercooler znalazłem.
Na chwile obecna w profilu wpisałem że jest to clio II ph 2 ale proszę o weryfikację . Z góry dziękuje za pomoc.
Dariusz

Pokaż profil

Postprzez Szybki » 26 paź 2011, o 08:28

czerwone wino pije się dla zdrowia a wódkę będąc zdrowym
Bob Budowniczy

Zlotowicz
Zasłużony
Grupa Wsparcia
Majsterkowicz
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez Szybki » 26 paź 2011, o 08:33

a i jeszcze to
viewtopic.php?f=12&t=108

clio 2 ph2 lub 3 zapodaj jakąś fotkę będzie łatwiej :D
Bob Budowniczy

Zlotowicz
Zasłużony
Grupa Wsparcia
Majsterkowicz
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez Dariusz » 26 paź 2011, o 08:55

Dziękuje za linki. Z tego co jest tam napisane to rok 2004 był rokiem przejściowym między ph2 a ph3. na filmiku tez nie zauważyłem jakiś większych różnic między tymi dwoma fazami Więc nadalnie wiem którą z nich mam. (napiszcie jakie różnice były w tych modelach) No i zostaje jeszcze kwestia nazwy zestawu wyposażenia i mocy silnika. Z fotką na razie będzie problem :( aha zapomniałem dodać że w pojeździe posiadam halogeny. edit :P po zegarach wnioskuje ze to jednak ph2
Dariusz

Pokaż profil

Postprzez Szybki » 26 paź 2011, o 09:42

znaczące różnice widoczne z zewnątrz to zderzak przedni i grill przyjrzyj się uważnie :mrgreen:
a w środku zegary :D
Bob Budowniczy

Zlotowicz
Zasłużony
Grupa Wsparcia
Majsterkowicz
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez Szybki » 26 paź 2011, o 09:45

a jak byś się wybrał do ASO to po numerze VIN Ci powinni powiedzieć co masz :D
i czy stan faktyczny zgadza się z tym co jest w bazie ASO
Bob Budowniczy

Zlotowicz
Zasłużony
Grupa Wsparcia
Majsterkowicz
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez Pan Bułka » 26 paź 2011, o 10:21

Było bardzo dużo tematów o tym, ZAMYKAM
Bułka – odmiana delikatnego pieczywa, najczęściej pszennego, żytniego lub kukurydzianego, w formie niewielkiej nieco spłaszczonej kulki.Oglądam Top Gear i się nie znam na autach.
Anna Maria

Zasłużony
Zlotowicz
Majsterkowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne