Renault Clio RS RB7

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Renault Clio RS RB7

Postprzez Hevelious » 11 maja 2012, o 22:32

http://moto.pl/MotoPL/51,88389,11693437.html?i=0

Mnie się osobiście podoba - poproszę taki na urodziny :D

Średnio Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez majcher2 » 12 maja 2012, o 06:40

spoko zaraz robimy zrzutę i na urodzinki będzie :D
swoją drogą też chce takiego :(
majcher2

Pokaż profil

Postprzez Driv3r » 12 maja 2012, o 11:15

A dla mnie to kolejna bezsensowna seria... Inne malowanie tylko i nic poza tym...
Mogli sie wysilic na lekkie chociaz wzmocnienie silnika czycokolwiek, co by auto poza wygladem wyroznilo.
Obrazek

- Tato czy ten samochód jest chory?
- Nie synku, to diesel...
More is Better

Grupa Wsparcia
Klubowicz
Majsterkowicz

Pokaż profil

Postprzez kratylos » 12 maja 2012, o 11:26

tak jest taniej dla producenta :lol:

ale swoja draga ten rs najbardzje mi sie podoba .. kiedys sobie taki kupie.... :think:
pozdr
Kratylos

Średnio Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez mayn » 12 maja 2012, o 20:39

Driv3r napisał(a):Mogli sie wysilic na lekkie chociaz wzmocnienie silnika czycokolwiek, co by auto poza wygladem wyroznilo.

To już końcowa faza tego modelu, kilka miesięcy i będzie Clio IV więc po co wszelkie udoskonalenia ? Podobno wersja RS odchodzi od "wiertarek" jak to w Hondach, ma być zatem silnik 1.6 Turbo 190 KM.

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Driv3r » 12 maja 2012, o 20:53

mayn napisał(a):1.6 Turbo 190 KM.

taaa... chodzą takie plotki że mają wsadzić tam ten silnik z Juke i lekko wzmocnić - porażka :japierdole:
Obrazek

- Tato czy ten samochód jest chory?
- Nie synku, to diesel...
More is Better

Grupa Wsparcia
Klubowicz
Majsterkowicz

Pokaż profil

Postprzez hhalunek » 22 maja 2012, o 09:42

Driv3r napisał(a):A dla mnie to kolejna bezsensowna seria... Inne malowanie tylko i nic poza tym...
Mogli sie wysilic na lekkie chociaz wzmocnienie silnika czycokolwiek, co by auto poza wygladem wyroznilo.

Właśnie chociaż 5-10KM już było dobrze, wiem że to N/A więc ciężko. Choć skoro już to kolejna limitowana seria która róźni się kolarami, tzn. że popyt jest :!:
hhalunek

Pokaż profil

Postprzez rzeźnik. » 6 cze 2012, o 18:59

uuu szkoda że turbo . od 1993 zawsze był 2.0 bez t z tym że teraz 2.0 w serii ma tyle co w 93 w a-grupie rajdowej ;)
kim do ch.. jest królik ?

Średnio Zaawansowany
Zlotowicz
Grupa Wsparcia
Klubowicz

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne