Clio na B1

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Clio na B1

Postprzez Kaspero » 26 sty 2013, o 23:09

Oto co ciekawego znalazłem szperajac na tablicy http://tablica.pl/oferta/renault-clio-n ... 6c28c;r:;s:
Ciekawi mnie jak to przechodzi przeglądy itp,co na to misiaki,Fajna alternatywa na swapa na 16v :twisted:
Scenic II 1.9 dci 130[ /b]
[b]Fiesta MK6 1.4 TDCi 68
Moderator

Moderator
Lider Regionalny
Majsterkowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Pan Bułka » 26 sty 2013, o 23:11

Jestem ciekawy jakie ma modyfikacje, że na B1 jest.
Bułka – odmiana delikatnego pieczywa, najczęściej pszennego, żytniego lub kukurydzianego, w formie niewielkiej nieco spłaszczonej kulki.Oglądam Top Gear i się nie znam na autach.
Anna Maria

Zasłużony
Zlotowicz
Majsterkowicz
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Bogdan61 » 26 sty 2013, o 23:29

Bochen napisał(a):Jestem ciekawy jakie ma modyfikacje, że na B1 jest.

Zmniejszyli mu masę, ale teraz po zmianie przepisów już nie można takimi autami jeździć z kategorią B1 - więc jest wystawione na sprzedaż, z błędną informacją.
# 103
Obrazek

Ekspert
Klubowicz
Majsterkowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Termi » 27 sty 2013, o 08:31

Silnik Energy więc co najmniej 1,2, więc jakie B1. Ktoś chce znaleźć sobie frajera i sprzedać swoje pewnie gołe 1,2 za 5 tys.

Nawet jeśli odchudzone to z czego? Chyba z tapicerki wewnątrz.
Termi

Pokaż profil

Postprzez Keicam_Rider » 27 sty 2013, o 11:00

Nie zejdą tyle żeby mieściło się to w kategorii B1. Ktoś dał w łapę i dostał papiery na B1.

Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez brejq » 27 sty 2013, o 11:38

Keicam_Rider napisał(a):Nie zejdą tyle żeby mieściło się to w kategorii B1. Ktoś dał w łapę

oczywiście, że tak. Widziałem na zlocie malucha kiedyś co na prawdę przeszedł badanie na B1. Podczas badania nie miał nic we wnętrzu prawie. Ogólnie to ściema jakaś do pierwszej kontroli .
Było: Łada Oka 0.7l; Clio 2 ph1 1.2 8v; Megane Coupe 2.0 8v
Jest: Clio 2 ph1 2.0 16v | Clio 2 ph1 1.4 8v

Obrazek
Kondory nie lubią gazowanego

Zlotowicz
Zasłużony
Klubowicz
Lider
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Bogdan61 » 27 sty 2013, o 14:19

# 103