Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Duster napisał(a):Widziałem wczoraj białe Clio IV 5d.

Bogdan61 napisał(a):Każde jest 5d![]()

Duster napisał(a):Przyjęło się mówić/pisać 3d, 5d, kombi (Grandtour) dlatego napisałem, że widziałem 5d.
ogólny RESPECT itd... | ||

Grillman | ||

mayn napisał(a):Można już zamawiać Clio z silnikiem 1.2 EDC 120 KM, cena się zaczyna od 58 tyś w wersji Expression... Na pierwszy rzut oka cena wygórowana, ale mamy automatyczną dwu sprzęgłową skrzynie (chyba 6 biegową), oraz silnik z bezpośrednim wtryskiem. Dla bardziej wymagających wersja GT od 67 tyś....

T.Raven napisał(a):organic napisał(a):Z tą skrzynią to ja bym był ostrożny, bo jak sie okaże że niewypał to radość Panów z aso będzie niepojęta
Polecam poczytać opinię tych zachwyconych skrzyniami dsg bo ja już mam wiedzę i to co pisze organic ma dużą dozę prawdopodobieństwa bo z DSG dochodzi już próba glikolowa a to oznacza duże problemy bo VW jak zwykle uczy się na kupujących i mam nadzieję że renault aż tak nie oszczędza

mayn napisał(a):Można już zamawiać Clio z silnikiem 1.2 EDC 120 KM

Driv3r napisał(a):Ciekawy?
Toc to tragedia i dramat...
Zdycha przy 5000 rpm :/

mayn napisał(a):Driv3r napisał(a):Ciekawy?
Toc to tragedia i dramat...
Zdycha przy 5000 rpm :/
Auto ma być od dołu mocne i zapewniać bezstresowe wyprzedzanie w ciszy i spokoju. Kup sobie Honde Civic i kręć po 7 tyś gdyż od dołu nic nie jedzie, jednocześnie miej komplet nauszników dla siebie jak i pasażerów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość