Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

organic napisał(a):raq79, a te czerwone akcenty ograniczają się tylko do list bocznych?

Klubowicz | ||

Kolasov napisał(a):Wczoraj znów widziałem czerwone Clio. I szczerze odniosłem wrażenie że białe jest ładniejsze.
ogólny RESPECT itd... | ||

organic napisał(a):Potwierdzam, też widziałem w salonie czarnego grandtoura, robi wrażenie
ogólny RESPECT itd... | ||

raq79 napisał(a):Pytanie dotyczyło czerwonych elementów . Oczywiście masz rację co do opisu pełnego pakietu look za "jedyne" 800 pln.
Klubowicz | ||

mayn napisał(a):Jest jeszcze wzmocniony silnik z bezpośrednim wtryskiem paliwa 1.2 130 KM, jest dostępny w Meganie, Scenicu i Grand Scenicu.

dynybol napisał(a):Zapytam z ciekawości - W Clio jest normalny srodek w klimie czy dają już ten nowy specyfik r1234yf ?
Podobno r1234yf jest bardzo łatwo palny i cholernie żrący w wysokich temp.
Daymler czy Mercedes (nie pamietam dokładnie) wykonał testy symulujące podczas wypadku rozszczelnienie układu klimatyzacji i wyciek r1234yf do gorącej komory silnika. No i wyszlo ze auta im spłoneły bo się świństwo zapaliło.
Ciekawe jak w renault?

Duster napisał(a):dynybol napisał(a):Zapytam z ciekawości - W Clio jest normalny srodek w klimie czy dają już ten nowy specyfik r1234yf ?
Podobno r1234yf jest bardzo łatwo palny i cholernie żrący w wysokich temp.
Daymler czy Mercedes (nie pamietam dokładnie) wykonał testy symulujące podczas wypadku rozszczelnienie układu klimatyzacji i wyciek r1234yf do gorącej komory silnika. No i wyszlo ze auta im spłoneły bo się świństwo zapaliło.
Ciekawe jak w renault?
Ten czynnik miał być wprowadzony od 1 stycznia 2011 roku, ponieważ wyszły takie kwiatki o których piszesz, obecnie podaje się termin 1 stycznia 2017 jako obowiązku wprowadzenie w nowych samochodach. Na razie poza Mercedesem nikt oficjalnie się nie chwali, że samochody w testach się palą, ale nieoficlanie wiadomo, że kilka poszło z dymem.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość