OEM Clio II

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

OEM Clio II

Postprzez DOT » 27 maja 2013, o 18:53

Witam! Poszukuję katalogu z numerami OEM do Clio II. Mąż ma nissana i jest taka strona chyba nissan4u.com, gdzie jest praktycznie każdy model rozłożony na części pierwsze wraz zrysunkami schematycznymi i ich numerami fabrycznymi. Bardzo przydatna rzecz w poszukiwaniu potrzebnych części, gdyż niema problemów w sklepie np jakie łożysko, filtr, pasek czy element dokupić. Takie coś mają w Serwisach Renault - chyba, bo w nissanie mają i zawsze robią gały jak się do nich zachodzi i wyskakuje z "numerkiem"Czy ktoś może się pochwalić czymś takim?
DOT

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Master » 27 maja 2013, o 19:01

DOT, u nas nazywa sie to Dalogsys i znajdziesz go tutaj: viewtopic.php?f=14&t=3837
#159#
Klubowicz

Grupa Wsparcia
Zasłużony
Klubowicz
Zlotowicz
Lider Regionalny

Pokaż profil

Postprzez DOT » 27 maja 2013, o 19:49

Tak! To ja myślałam raczej o czymS takim nissan4u.com/parts/ i mam WSZYSTKO nikogo z wielkich nie prosząc. Szkoda chyba zmienie Clio na Micre. Dzięki
DOT

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez andrew83 » 27 maja 2013, o 20:20

DOT napisał(a):Tak! To ja myślałam raczej o czymS takim nissan4u.com/parts/ i mam WSZYSTKO nikogo z wielkich nie prosząc. Szkoda chyba zmienie Clio na Micre. Dzięki

:lol: :lol: :lol:
O jeju jeju... By tak dobrze poszukać w necie to problemu by nie było.

Bardzo Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez look » 5 cze 2013, o 17:23

T.Raven napisał(a):Jasne żadne Clio nie zrobi facetowi takiej siary jak nowsze Micry pod tym względem są nieocenione....

no fakt projektował go Steve Wonder.

A części do clio nie są produkowane w NASA, żeby trzeba było jakiejś specjalnej wiedzy (aaaaaaaaa kurde zapomniałem, że ja przecież części nie kupuję, bo renuary się nie psują)
look

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne