Felgi z Williamsa

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Felgi z Williamsa

Postprzez marioevo » 17 mar 2014, o 19:42

Witam ponownie,
mam pytanko odnośnie felg z Williamsa. Ile są one tak mniej więcej warte na rynku wtórnym? Załóżmy dwie opcje: stan dobry i stan idealny :lol:
Pozdrawiam
marioevo

Pokaż profil

Postprzez Cloudi » 18 mar 2014, o 14:07

ja za swoje komplet 4 felg bez dekielków stan powiedzmy dostateczny dalem 900zł, oczywiście bez opon
CloudiCloud- Cloud jest byłym członkiem elitarnej jednostki SOLDIER, stworzonej w celu zwalczania terroryzmu :D Final Fantasy VII

Średnio Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez CZUCZU1 » 18 mar 2014, o 14:54

Bardzo dobre z oponami za 1400 kupiłem. Poszły do proszku, ale możnabyło jeździć na ori

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz
Majsterkowicz

Pokaż profil

Postprzez marioevo » 20 mar 2014, o 18:56

CZUCZU1 a ile kosztowało Cię malowanie tych felg? Pytałem znajomego ile by ode mnie wziął i w sumie zastanawiam się czy to dobra cena...
marioevo

Pokaż profil

Postprzez CZUCZU1 » 20 mar 2014, o 19:47

500 proszkowo

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia
Klubowicz
Majsterkowicz

Pokaż profil

Postprzez Cloudi » 20 mar 2014, o 19:58

Ja miałem proszkowo 100 od felgi i zadowolony jestem
CloudiCloud- Cloud jest byłym członkiem elitarnej jednostki SOLDIER, stworzonej w celu zwalczania terroryzmu :D Final Fantasy VII

Średnio Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez marioevo » 20 mar 2014, o 20:43

Czyli podobnie jak mnie by zrobił. Cloudi a miałeś zrobiony rant?
marioevo

Pokaż profil

Postprzez Cloudi » 20 mar 2014, o 23:29

Nie nie rant tez miałem złoty

Średnio Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez marioevo » 21 mar 2014, o 21:40

W takim razie nie bede ich w żaden sposób odnawiał. Pójdą pod młotek w takim stanie w jakim są. Dzięki wielkie :)
marioevo

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne