Pokrowce skórzane Clio III

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Pokrowce skórzane Clio III

Postprzez jacus135 » 16 lip 2014, o 08:19

Mam pytanko do Was. Czy kupował ktoś z Was może pokrowce skórzane do Clio III i mógłby wrazić swoją opinię na ten temat i polecić bądź wręcz przeciwnie jakiś sklep gdzie takie znajdę??

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez sudi » 16 lip 2014, o 12:19

Po co Ci skórzane pokrowce do auta? Chcesz się bawić w rzeźnika w samochodzie?
Ja nie uznaję pokrowców a tym bardziej "skórzanych". Pokrowce nie wyglądają najlepiej, nie są w pełni dopasowane.
Jak zależy Ci na skórze to jedź to tapicera i sobie obszyj tapicerkę.
Live is too short to be boring
Renault Clio :)
Klubowicz

Grupa Wsparcia
Klubowicz
Lider Regionalny
Zlotowicz

Zasłużony

Pokaż profil

Postprzez jacus135 » 16 lip 2014, o 14:01

Sam też nie jestem wielkim entuzjastą pokrowców ale mam czworonożnego przyjaciela, który często podróżuje samochodem ze mną i od grudnia pojawi się dziecko więc niestety jestem zmuszony kupić jakieś pokrowce bo ciężko będzie utrzymać tapicerkę w normalnym stanie tym bardziej że wnętrze mojej Cliówki jest jasne. Dlatego też kupię również jasne pokrowce, które jak wiadomo oczywiście też będą się brudzić ale zawsze można szybko wyprać :)

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez mayn » 16 lip 2014, o 14:34

Pokrowce modne były w czasach legend PRLu. Jeśli faktycznie chcesz pokrowce, na tylną kanapę bez problemu możesz założyć tam gdzie będzie dziecko w foteliku czy bez. Na przedni fotel możesz założyć pokrowiec, ale specjalny dedykowany pod boczną poduszkę.

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez sudi » 16 lip 2014, o 15:41

Odnośnie psa czy tam kota ..... są specjalne maty na tylną kanapę, coś takiego http://zooart.com.pl/product-pol-5828-KERBL-Mata-samochodowa-dla-psa140x150-cm-poidlo.html
Live is too short to be boring
Renault Clio :)
Klubowicz

Grupa Wsparcia
Klubowicz
Lider Regionalny
Zlotowicz

Zasłużony

Pokaż profil

Postprzez marco6611 » 18 sie 2014, o 18:09

Wyzszej klasy pokrowce są często tak dopasowane że po nałożeniu ich w prawidłowy sposób są niemal niewidoczne i wyglądają jak oryginalny fotel :dance: Co do skóry czy weluru to już kwestia gustu. Ja osobiście miałem samochód ze skóra i nigdy więcej nie popelnie tego błędu. Nie doś że często trzeba nacierać mleczkiem to zimą można jajka odmrozić a latem [pupcie] poparzyć :sick:

Średnio Zaawansowany
Klubowicz

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne