clio III 1.2 16V - przed zakupem

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Re: clio III 1.2 16V - przed zakupem

Postprzez wszalaty » 24 paź 2014, o 08:03

Moje Clio Grandtour też z Turcji. Wcześniej miałem VW Golfa spod Barcelony. Toyoty ludziska kupują z Węgier. Takie czasy. A smaczku dodaje fakt że jak tak rozebrać miejsca produkcji poszczególnych podzespołów samochodu ( a mają oznaczenia kraju produkcji) to można się zdziwić.

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez momik » 24 paź 2014, o 08:09

Znalazłem fajną (tak mi się wydaje) Thalię od pierwszego wł, kupiona w PL i serwisowana w ASO 49kkm (czekam na VIN i akurat to sobie sprawdzę) ale się zastanawiam czy 11700 za Thalię z 2007 to nie ciut przy dużo?

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez mayn » 24 paź 2014, o 15:37

momik napisał(a):ale się zastanawiam czy 11700 za Thalię z 2007 to nie ciut przy dużo?

Jeśli krajówka, stan bardzo dobry nie ma zastrzeżeń to nie jest drogo. Można kupić zdemolowaną Thalie za 7000 zł i pakować w nieskończoność.....

Bardzo Zaawansowany
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Bogdan61 » 24 paź 2014, o 21:14

momik napisał(a):Znalazłem fajną (tak mi się wydaje) Thalię od pierwszego wł, kupiona w PL i serwisowana w ASO 49kkm (czekam na VIN i akurat to sobie sprawdzę) ale się zastanawiam czy 11700 za Thalię z 2007 to nie ciut przy dużo?

Jeśli to co podaje właściciel auta jest prawdą, to dobra cena.
# 103
Obrazek

Ekspert
Klubowicz
Majsterkowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez momik » 25 paź 2014, o 16:19

jeszcze VIN nie dostałem , nadal czekam, jeśli tylko dostane i to co pisze sprzedający potwierdzi się dam znać tutaj. Ja jestem w stanie zrozumieć że przy używanym aucie nie jest ważny rocznik, bo tak naprawdę nic on nie daje, kupuje się natomiast stan samochodu , zobaczymy :)

Początkujący

Pokaż profil

Poprzednia strona

Powrót do Forum Ogólne