Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Funmark napisał(a):
Lechu67 napisał(a):- jeśli np. smochód stoi na pochyłym wjeździe do garażu, i chcemy wjechać później do niego to nie musimy go zapalać żeby odblokował kierownicę, wystarczy że zacznie się toczyć i po około 1-1,5 metrze sam odblokowuje kierownicę,
Lechu67 napisał(a):wycieraczki włączone w trybie ciągłym są automatycznie chwilowo wyłączane kiedy np. zatrzymujemy na skrzyżowaniu, ruszenie powoduje ich powrotne uruchomienie.

sznajdi napisał(a):Lechu67 napisał(a):wycieraczki włączone w trybie ciągłym są automatycznie chwilowo wyłączane kiedy np. zatrzymujemy na skrzyżowaniu, ruszenie powoduje ich powrotne uruchomienie.
Nie wiem jak clio 1 ale 2 i 3 też to miały...

Kondory nie lubią gazowanego | ||

Funmark napisał(a):Zgadza się, mogli to inaczej rozwiązać , nie skokowo tylko np, kółkiem .Do siego roku !

Klubowicz | ||

dokładnie tak samo jest w C2 ph1 . Jeśli wrzucisz wsteczny mając włączone wycieraczki z przodu, z automatu tylna sobie majda .Kolasov napisał(a):PCT, tony_tr, w Meganie wycieraczka tylna przy cofaniu włącza się automatycznie tylko kiedy wycieraczki są uruchomione. Sama z siebie się nie włącza.
Klubowicz | ||

tony_tr napisał(a):To akurat bez sensu... co jak jest zamarznięta? JA bym z tym szedł do ASO

sariel napisał(a): w clio 2 ph 2 otwieranie i zamykanie przedniej szyby kierowcy jednym kliknieciem mozna bylo ja calkowicie otworzyc lub zamknac a w clio 4 musze trzymac palec na guzikunie jest to poreczne...
Klubowicz | ||

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości