Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

vel Lukaszes84 | ||

Lukaszes84 napisał(a):ze nie ma sensu wydawać kasy na drogie wycieraczki i tak trzeba je wymieniać dwa razy w roku.

Lukaszes84 napisał(a):Zauważyłem ze nie ma sensu wydawać kasy na drogie wycieraczki i tak trzeba je wymieniać dwa razy w roku.

blusur napisał(a):Lukaszes84 napisał(a):Zauważyłem ze nie ma sensu wydawać kasy na drogie wycieraczki i tak trzeba je wymieniać dwa razy w roku.
I tutaj nie mogę się zgodzić.
W poprzednim clio, marketowe zmieniałem dwa razy w roku, tak jak piszesz. W końcu "szarpnąłem" się na Valeo i miałem trzy sezony spokój i wyszło w sumie taniej.
vel Lukaszes84 | ||

wojtuq napisał(a):to valeo ma 350mm prawa wycieraczke a bosch 340mm

leśnik napisał(a):nie uwierzę w to że guma w wycieraczkach wytrzyma trzy lata normalnego użytkowania - może nie odpadnie od wycieraczki ale ścierać dobrze nie będzie
ja w swoich płaskich boschach zmieniam same gumki - kosztują po 7 zł za sztukę - koszt prawie żaden a wycieraczki ściągają wodę jak nowe
vel Lukaszes84 | ||

leśnik napisał(a):nie uwierzę w to że guma w wycieraczkach wytrzyma trzy lata normalnego użytkowania - może nie odpadnie od wycieraczki ale ścierać dobrze nie będzie

leśnik napisał(a):może nie odpadnie od wycieraczki ale ścierać dobrze nie będzie
leśnik napisał(a): kosztują po 7 zł za sztukę
Lukaszes84 napisał(a): niż wywalanie stówy na nowe wycieraczki
mayn napisał(a):Wycieraczki za 20-30 zł płaskie po miesiącu nadają się do kosza.

wojteks napisał(a):Gumki boscha czy jakieś inne?

leśnik napisał(a):ALCA

leśnik napisał(a):ALCA grafitowane - polecam,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości