Clio II 1.2 16V + przyczepa kempingowa?

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Re: Clio II 1.2 16V + przyczepa kempingowa?

Postprzez qrecik69 » 29 sty 2014, o 21:58

[quote="feliks"]O, fajnie że trafiłem na użytkownika tej przyczepy. Czytałem w internecie, że tam jest możliwość spania, jednak na wszystkich zdjęciach jakie oglądam w sieci są tam fotele + stolik, zatem to się pewnie odpowiednio składa aby można było spać? Są też różne wersję tej Niewiadówki N126, nie wiem, czy każda miała takie same możliwości jeśli chodzi o nocleg. Czy jest tam wystarczająco miejsca, aby dorosły człowiek ~180cm mógł się położyć wyprostowany?

tu kolego moge ci napisac że również posiadam niewiadówke oraz od nie dawna wilka 7,2 metra :P ale co do niewiada kiedys po dobrej impr spalismy tam koedukacyjnie w 8 osób wiec da rade :D :crazy:

Początkujący
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez solaris_702 » 24 sty 2016, o 12:35

feliks napisał(a):Dzięki wszystkim za odpowiedzi, teraz już wiem na czym stoję.

Odkopuję temat :)
Szczególnie pytanie do feliks: zdecydowałeś się na ten hak i przyczepę???
Na chwilę obecną stoję przed takim samym pomysłem i wyborem :)

Jeżeli ktoś z użytkowników ma podobne doświadczenia z zestawem Clio + przyczepa kempingowa lekka (DMC<=750kg)
to będę wdzięczny za informacje ;)
„Głupi i mądrzy ludzie są nieszkodliwi, tylko półgłówki są niebezpieczne” Johann Wolfgang von Goethe

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez feliks » 24 sty 2016, o 12:47

Jeszcze się nie zdecydowałem, nie było czasu... hak będę tak czy inaczej montował bo nawet do zwykłej przyczepki na jakiś ładunek może się przydać.
feliks

Pokaż profil

Postprzez solaris_702 » 24 sty 2016, o 13:06

Ok. Dzięki za info. Ja mam zamiar to ogarnąć w przeciągu kilku tygodni, bo ceny przyczep są rozsądne ;-)
Cel takiego zestawu, to głównie weekendowe wypady nad jezioro czy w góry (tu się trochę zastanawiam czy się wturlam w góry...) i na urlop na drugi koniec Polski. Dodatkowe lusterka i inne pierdoły już obadane. Teraz pozostało podjąć kluczową decyzję.
„Głupi i mądrzy ludzie są nieszkodliwi, tylko półgłówki są niebezpieczne” Johann Wolfgang von Goethe

Początkujący

Pokaż profil

Poprzednia strona

Powrót do Forum Ogólne