Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Tyran Despota | ||

dlaczego jak klikam szczegóły pojazdu to wyskakuje "Dane dotyczące pojazdu, są w tej chwili niedostępn..."?
Igor, taki komunikat pojawia się w przypadku gdy samochód nie został zakupiony w Polsce. Aby wyposażenie zostało wyświetlone, musimy dodać Cię do bazy SIC. W tym celu potrzebujemy:
Imię i Nazwisko
Adres zamieszkania
Nr PESEL
Adres E-mail
Nr telefonu (opcjonalnie)
Prosimy o wyrażenie zgody na dodanie do bazy klientów Renault poprzez skopiowanie i wklejenie nam poniższej wiadomości pod danymi:
Wyrażam zgodę na wykorzystywanie i przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w niniejszym formularzu przez Renault Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, przy ulicy Marynarskiej 13, Renault SAS z siedzibą we Francji, 92109 Boulogne-Billancourt, 13/15, quai Alphonse Le Gallo, RCI Banque Spółka Akcyjna Oddział w Polsce z siedzibą w Warszawie, 02-674 Warszawa, ul. Marynarska 13, RCI Leasing Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-674 Warszawa, ul. Marynarska 13, przez sieć Autoryzowanych Partnerów Renault (Koncesjonariuszy i ich Agentów) oraz przez podmioty, które przetwarzają powyższe dane w imieniu i na rzecz Renault Polska Sp. z o.o. w celach marketingowych i promocyjnych. Podanie danych jest dobrowolne. Przysługuje mi prawo dostępu do treści moich danych i prawo do poprawiania danych.
Oraz opcjonalnie:
Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji za pomocą środków komunikacji elektronicznej.
Moderator | ||

Tyran Despota | ||

. Mogliby też uzupełnić plan serwisowy, bo jest tam info odnośnie co ile wypada co zmienić (co jest na plus 

Moderator | ||

soccerchicka napisał(a):Dodałam przed chwilą pojazd i znów mi usunęło..

davop napisał(a):To co chciałem to sobie zapisałem póki było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość