Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Wanio123 napisał(a):Kolego zarejestruj się na Renault.Pl
Wejdź w zakładkę moje auto > dodaj auto > wpisz Vin
Poniżej będziesz mieć wszystko fajnie opisane wyposażenie itp...
Co nie zmienia faktu ,że ciekawa wersja , nawet nie sądziłem że są takie z łopatkami

Klubowicz | ||

theskarbs napisał(a):Wanio123 napisał(a):Kolego zarejestruj się na Renault.Pl
Co nie zmienia faktu ,że ciekawa wersja , nawet nie sądziłem że są takie z łopatkami
dzięki kolego zaraz sprawdzę

Wanio123 napisał(a):theskarbs napisał(a):Wanio123 napisał(a):Kolego zarejestruj się na Renault.Pl
dzięki kolego zaraz sprawdzę
I co ci wyszło?

Wanio123 napisał(a):Dziwne mi pokazuje wszystko , wraz z konfiguracją samochodu. Auto z francji.

theskarbs napisał(a):W każdym razie jestem zadowolony z tej wersji, co jak co ale nie widziałem wcześniej clio z łopatkami![]()
Jak ja lubie Szwajcarskie wersje wyposażenia
Przyjemny jest system bezdotykowy, karta w kieszeni i nie trzeba jej używać do otwierania, zamykania auta, do odpalania, mega wygoda

koniecpolski napisał(a):theskarbs napisał(a):W każdym razie jestem zadowolony z tej wersji, co jak co ale nie widziałem wcześniej clio z łopatkami![]()
Jak ja lubie Szwajcarskie wersje wyposażenia
Przyjemny jest system bezdotykowy, karta w kieszeni i nie trzeba jej używać do otwierania, zamykania auta, do odpalania, mega wygoda
Ładne masz te autko. Zazdroszczę automatycznej skrzyni biegów i ciekawej dwukolorowej deski rozdzielczej. Oby długo służyło i się nie psuło. Szczególnie system bezkluczykowy

BatManClio napisał(a):Patrząc na wnętrze podobne do Megane i Laguny typuję Privilege
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość