Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

organic napisał(a):bierznika.
organic napisał(a):Po wlozeniu zimowych, juz bez przekładania na krzyż tylko osiami auto jedzie prosto.

organic napisał(a):Wnioski na przyszłość: marce Uniroyal już podziękuje

organic napisał(a):Zakładam wersję taką, że pierwszy sezon na Uniroyal był już z lekko niesprawnym zawieszeniem, w drugim sezonie, gdy już ściąganie wyszło, próba wstawienia kół z innego auta, na których auto również ściągało, pozornie wykluczyła problem opon. Po naprawach zawieszenia, auto na letnich nadal ściągało (a na zimowych już nie) bo już opony, w szczególności prawy przód, były nierówno zużyte.
Ja w końcu cieszę się, że chyba problem mogę uznać za rozwiązany. Wnioski na przyszłość: marce Uniroyal już podziękuje

organic napisał(a):Co do tych opon to ogólnie spodziewałem się lepszych właściwości. Pomijając to o czym już tu pisałem to teoretycznie te opony powinny mieć bardzo dobre właściwości na mokrych nawierzchniach, a prawda jest taka że przy lekko mokrej jezdni dynamiczny start nawet na niewielkim wzniesieniu skutkuje zerwaniem przyczepności, co mnie okropnie irytuje.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość