Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

DD@ napisał(a): Przebiegi będą nie duże to drugie auto w domu.
DD@ napisał(a):W ogóle orientujecie się czemu Renault wycofał się z wersji 1,4 TCe?

mayn napisał(a): DD@ napisał(a):
W ogóle orientujecie się czemu Renault wycofał się z wersji 1,4 TCe?
Silnik 1.4 TCe został wycofany w 2012 roku. Wycofali go gdyż ekolodzy naciskali na bezpośredni wtrysk.
DD@ napisał(a):Nie przydały by się elektryczne szyby z tyłu?

piotr38 napisał(a):Sinik 1,2 TCE jest w ofercie od kilku lat w kilku wariantach mocy i ne słyszałem o problemach z tą jednostką napędową.
DD@ napisał(a):Przykład mamy w grupie VW z motorami 1.4 TSI gdzie pomimo super jazdy w mieście jak i po trasie auto cierpi na kilka przypadłości i warto kupić diesla aby się nie martwić o stan jednostki benzynowej.

DD@ napisał(a):9L/100km to spory wynik jak na tak małą benzynę. Powiem szczerze liczyłem na wynik w okolicach 7L/100km ale nie jest to wartość która powala z nóg.

DD@ napisał(a):najmocniejszy motor to 90kM i wiem bo takim jeździłem Kangoo i było masakrycznie. Plus na TCe jest taki że przynajmniej jest cichy.

DD@ napisał(a):W co warto doposażyć samochód czego wam brakuje w waszych autach, może podłokietnik, może czujniki parkowania, może 4 elektryczne szyby bo korpki przeszkdzają w codziennej eksploatacji, moża karta hands free?
Proszę o pilne odpowiedź, umówiony jestem na kolejny weekend na podpisanie umowy.
Zainteresowany jestem wersją Limited.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości