Cześć,
RENAULT__1 :
co do włączenia przednich dolnych halogenów to czy przełącznik od świateł Masz z funkcją przednich halogenów .Wydaje mi się, że jest tam standardowy przełącznik taki sam jak na tych filmach instruktażowych:
https://www.youtube.com/watch?v=G09F7qNmtZsczyli tylko włączenie przeciwmgielnych. Chyba, że halogeny gdzieś w innym miejscu się włącza o czym nikt z nas nie wie.
Do sterowania świateł skrętnych używany jest czarny moduł który znajduje się na przodzie przedniej podłużnicy , dostęp do niego jest po zdjęciu przedniej części nadkola lub zderzakaDziękuję - będę szukał w weekend, bo trzeba będzie poszukać jeszcze sygnału dźwiękowego.
Natan dziękuję za obszerne wyjaśnienia. Jednak trochę się pogubiłem

. Podsumuję: światła skrętne są zazwyczaj w soczewkowych skrętnych reflektorach lub z dodatkową żarówką zamontowaną na stałe (jak tu na pierwszym zdjęciu), a czujnik jest gdzieś na maglownicy.
Pytałem się o prędkość, bo na postoju przy włączonym silniku nie widziałem, aby światła się włączały przy włączonym kierunkowskazie, czy przy skręcie kierownicy.
Za tydzień w weekend zapewne będziemy już mogli się nim przejechać.
Podsumowując... czyżby tu były dwa razy światła skrętne? Trochę to mi się nie wydaje logiczne.