clio 2 słabo grzeje

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

clio 2 słabo grzeje

Postprzez karol11711 » 3 sty 2018, o 18:31

na poczatku chciałbym sie przywitac jestem karol od kilku miesiecy jestem posiadaczem clio 2 1.2
i teraz do tematu słabo mi grzeje chodzi o to ze na 4 biegu leci takie srednio ciepłe powietrze dodam ze wczoraj wymieniłem termostat i cały dzien dzis walczyłem z nagrzewnica o montarzu i demontarzu przeczytałem tu u was,po nowej nagrzewnicy wieje troche lepiej ale szału nie ma, wczesniej jeszcze odkamieniałem chłodnice i cały układ no ale za bardzo to nie pomogło ,a moze one wogóle tak grzeją ? bo juz nie mam pomysłu co by tu jeszcze zrobic i ulepszyc układ tez nie jest zapowietrzony,tak że jak mozecie to prosze o jakies porady

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Postprzez Zbyszek33 » 11 sty 2018, o 20:57

karol11711 napisał(a):na poczatku chciałbym sie przywitac jestem karol od kilku miesiecy jestem posiadaczem clio 2 1.2
i teraz do tematu słabo mi grzeje chodzi o to ze na 4 biegu leci takie srednio ciepłe powietrze dodam ze wczoraj wymieniłem termostat i cały dzien dzis walczyłem z nagrzewnica o montarzu i demontarzu przeczytałem tu u was,po nowej nagrzewnicy wieje troche lepiej ale szału nie ma, wczesniej jeszcze odkamieniałem chłodnice i cały układ no ale za bardzo to nie pomogło ,a moze one wogóle tak grzeją ? bo juz nie mam pomysłu co by tu jeszcze zrobic i ulepszyc układ tez nie jest zapowietrzony,tak że jak mozecie to prosze o jakies porady
https://www.klubclio.pl/viewtopic.php?f=14&t=25165 :P

Nowy Użytkownik

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne