Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.
Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy
przez karol11711 » 3 sty 2018, o 18:31
na poczatku chciałbym sie przywitac jestem karol od kilku miesiecy jestem posiadaczem clio 2 1.2
i teraz do tematu słabo mi grzeje chodzi o to ze na 4 biegu leci takie srednio ciepłe powietrze dodam ze wczoraj wymieniłem termostat i cały dzien dzis walczyłem z nagrzewnica o montarzu i demontarzu przeczytałem tu u was,po nowej nagrzewnicy wieje troche lepiej ale szału nie ma, wczesniej jeszcze odkamieniałem chłodnice i cały układ no ale za bardzo to nie pomogło ,a moze one wogóle tak grzeją ? bo juz nie mam pomysłu co by tu jeszcze zrobic i ulepszyc układ tez nie jest zapowietrzony,tak że jak mozecie to prosze o jakies porady
-
-
- Pokaż profil
-
- Imię: karol
- Województwo: mazowieckie
- Samochód: Clio 2 faza 2
- Pojemność silnika (cm3): 1200
- Rodzaj paliwa: Benzyna
- Moc silnika (kW): 60
przez Zbyszek33 » 11 sty 2018, o 20:57
karol11711 napisał(a):na poczatku chciałbym sie przywitac jestem karol od kilku miesiecy jestem posiadaczem clio 2 1.2
i teraz do tematu słabo mi grzeje chodzi o to ze na 4 biegu leci takie srednio ciepłe powietrze dodam ze wczoraj wymieniłem termostat i cały dzien dzis walczyłem z nagrzewnica o montarzu i demontarzu przeczytałem tu u was,po nowej nagrzewnicy wieje troche lepiej ale szału nie ma, wczesniej jeszcze odkamieniałem chłodnice i cały układ no ale za bardzo to nie pomogło ,a moze one wogóle tak grzeją ? bo juz nie mam pomysłu co by tu jeszcze zrobic i ulepszyc układ tez nie jest zapowietrzony,tak że jak mozecie to prosze o jakies porady
https://www.klubclio.pl/viewtopic.php?f=14&t=25165

-
-
- Pokaż profil
-
- Imię: Zbigniew
- Województwo: wielkopolskie
- Samochód: Clio 2 faza 2
- Pojemność silnika (cm3): 1149
- Rodzaj paliwa: Benzyna + LPG
- Moc silnika (kW): 55
Powrót do Forum Ogólne