Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

mamiroma1970 napisał(a):mayn napisał(a):Clio V generacji pojawi się prawdopodobnie w 2019 roku (standardowy cykl życia Clio to ~7 lat). Zdjęciami nie ma się co sugerować, nawet 2 miesiące przed oficjalną premierą Clio V w 2019 roku. Pamiętam w 2015 roku w sierpniu publikowane były przedziwne ujęcia Megana IV, dopiero we wrześniu kilka tygodni przed targami we Frankfurcie Renault oficjalnie zaprezentowało Megane IV.... i było zupełnie inne niż to co różne media publikowały wcześniej....
Tych nowych aut to żywotność 4 lata.... no 5-6 jak serwisowany w autoryzowanym serwisie.
A Ja czekam na jakąś hybrydę

pawlos123 napisał(a):To mi się podoba.Byłoby to najładniejsze Clio do tej pory.

SebaLBN napisał(a):Ja tam czekam na clio 5 i mam nadzieje ze bedzie wersja kombi.Mam nadzieje że bedzie polaczenie 1.3 tce 140 lub chociaż 115 z edc.Jak poprawia aerodynamike i szumy to bedzie czolowka segmentu.Clio IV po lifcie nie jest zle tylko szumy są troche za duze.Na moje potzreby nie potzreba mi wiekszej kabiny ale musi być kombi.A zdjecie roil pasazer z tylu.Ja rece na kierownicy zawsze powyzej 100km/h

Tctomasz napisał(a):Do potencjalnych rozwaźań nad wyglądem clio V dorzucam kolejne fotki z internetu

SebaLBN napisał(a):Tak tylko w odpowiedzi na posta kolegi Duster ktory podawal rozne wartosci dla silnika 1,2 tce 120 Km to jesli chodzi o 1,2 tce edc po lifcie to nie wiem jaka jest predkosc maksymalna ale mysle że do licznikowych 206 km/h dałby rade czyli wg gps do 202 km/h.Dzisiaj bylem w trasie i mam taki w miare dlugi prosty odcinek i przyspieszylem od 140 do 202km/h.I jeszce cos by poszedl.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość