Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Moderator | ||

MICHAŁ 1234567890 napisał(a):To że to typowy standard to wiem- świadomy wybór. W cenniku jednak jest to wyposażenie w standardzie. Pytanie właśnie czy powinny byc zamontowane głośniki bo na infolinii wciskają mi że bass reflex to tylko te plastikowe puszki na głośniki z otworem w drzwiach z czym do końca nie mogę się zgodzić. Może miał ktoś taki przypadek?

MICHAŁ 1234567890 napisał(a):To że to typowy standard to wiem- świadomy wybór. W cenniku jednak jest to wyposażenie w standardzie. Pytanie właśnie czy powinny byc zamontowane głośniki bo na infolinii wciskają mi że bass reflex to tylko te plastikowe puszki na głośniki z otworem w drzwiach z czym do końca nie mogę się zgodzić. Może miał ktoś taki przypadek?

MICHAŁ 1234567890 napisał(a):To po co piszą dumnie bass reflex skoro faktycznie go nie mam bo bez głośnika nie zadziała. Łatwoej byłoby powiedzieć uczciwie że jest tam dziura i nie wprowadzać w błąd kupujacego dumnie brzmiący systemem. No nic dzięki za info.

MICHAŁ 1234567890 napisał(a):No i w moim przypadku tak jest - wszystko bylo fajnie pieknie póki się nie rozczarowalem bo po co pisac w specyfikacji cos czego nie możesz skorzystać. To tak jakby było miejsce na poduszke a poduszki brak

BatManClio napisał(a):Nie gra:)
vel Lukaszes84 | ||

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości