Wszystkie niedoróbki Clio IV a rozwiązania ASO

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Re: Wszystkie niedoróbki Clio IV a rozwiązania ASO

Postprzez soccerchicka » 20 paź 2018, o 19:08

Natan, Ale Ty narzekasz ciągle na wszystko.. A jeszcze komentarz a propos kobiet - zbędny.
Z wymienionych przez Sasio rzeczy, u mnie trzeszczy zagłówek pasażera. Nic innego upierdliwego nie występuje. W poprzednim Clio skrzypiała klapa ale po regulacji było ok.
Jechałam wieloma autami różnych marek z ostatnich lat i w każdym coś trzeszczy albo coś nie działa jak należy. Tak dziś są samochody produkowane, ale nie rozumiem dlaczego masz Clio skoro tak wszystko Ci w nim przeszkadza.

Średnio Zaawansowany
Klubowicz
Grupa Wsparcia

Pokaż profil

Postprzez Natan » 20 paź 2018, o 19:22

soccerchicka, :?: .
Nie narzekam.Jestem pełen świadomości,że posiadam francuski produkt.Zdaje sobie sprawę,że tak ma być.Że zaskoczy mnie niespodziewanie kaprysem.Zrobił już tak kilka razy.Tutaj nie chodzi o narzekanie.Nigdzie tego na forum nie robiłem.Cyt:" Ale Ty narzekasz ciągle na wszystko ".Jedząc kiełbaskę z biedry za 9,90 trzeba być świadomym,że nie jest to salami z oślego mięsa.Zawsze uważałem i nadal uważam,że Francuzi i Włosi nie przykładają się masowej produkcji.Pomijam tematy "pod kasiastego klienta".Współpracowałem przez ponad 20 lat z włoskimi garbarniami odnośnie dostaw ekskluzywnych skór dla największej firmy w Polsce produkującej męskie obuwie.Meka/Sztraibel.Historia te zamówienia.Bajzel i jeszcze raz bajzel ze strony Włochów.Wszystko pięknie i ładnie przy rozmowach.Zamówienia mijające się z kwitami.Później te prostowania,reklamacje...gehenna.Największy fajans próbowali nam wcisnąć.

Bardzo Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez Sizar » 20 paź 2018, o 21:17

A ja tam na swój nie narzekam i nic mnie nie denerwuje.....3,5 roku i żadnych usterek....nawet najmniejszych (43000 km ) :)

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Postprzez WinFS » 21 paź 2018, o 16:43

Ja tam też nie wiem jakim cudem część z Was ciągle na coś narzeka... moje Clio zaraz będzie mieć 3 lata a w czasie gwarancji w ASO byłem tylko 2x z drobnymi sprawami jak właśnie trzeszczenie z klapy bagażnika i okolic słupka b... problem za 1. razem ustąpił na kilka tygodni a po 2 razie już na stałe.

Jak tak czytam te narzekania to zastanawiam się czy to to samo Clio :D

BTW @Natan "Nóweczki wychodzą z niedoróbkami,które w stajni VW się nie zdarzają."
ahahaha dobry żart na koniec jesieni :D

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Poprzednia strona

Powrót do Forum Ogólne