Media nav evolution

Wszystko co dotyczy Renault Clio z wyłaczeniem problemów technicznych. Masz ciekawy link, przeczytałeś ciekawy artykuł w prasie, chciałbyś wygłosić swoją opinię - podziel się tym z nami.

Moderatorzy: Moderatorzy, Liderzy

Media nav evolution

Postprzez NatiMati1 » 13 lis 2018, o 23:14

Witam. Po zakupie clio IV z 2017 roku brak jest mapy w navigacji. Czy można zdobyć gdzieś bezpłatnie taką mapę czy tylko zostaje zakup? Nie chciałbym "uwalniać" navi że względu na posiadaną gwarancję. Pozdrawiam.

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez Cysiu » 14 lis 2018, o 11:59

Byłeś zapytać w serwisie ? Wiem że w Rlinkach dają kartę z nawigacją tom toma

Początkujący
Klubowicz

Pokaż profil

Postprzez jawa53 » 14 lis 2018, o 15:41

A w ofercie nawigacja z mapami miała być w samochodzie ??
Co się stało że po minimum roku " się zreflektowałeś" że nie masz map ??
Jak mapy miały być - to proponuje wizytę w ASO i reklamacja.

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez NatiMati1 » 14 lis 2018, o 16:53

Auto kupiłem w tym roku jako używane od renault. Ciekawy jestem czy powinien być jakiś pakiet startowy navigacji, który może poprzedni użytkownik usunął. Czy fabrycznie clio wychodziły z wgraną mapą czy mogło być różnie?

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez jawa53 » 14 lis 2018, o 18:43

Widocznie ta wersja nie miała nawigacji. Są wersje mające ekran dotykowy a w tym radio i bluetooth ale nie mają nawigacji.
Nawigacje trzeba dokupić w odpłatnym pakiecie. Pewnie pierwszy właściciel nie wykupił nawigacji i map.

Początkujący

Pokaż profil

Postprzez WinFS » 14 lis 2018, o 23:17

NatiMati1, jaka wersja wyposażenia? spróbuj na myrenault sprawdzić wyposażenie. Zapytać w ASO też nie zaszkodzi bo wychodziła masa różnych wersji, jedne z nawi, inne bez

Średnio Zaawansowany

Pokaż profil

Powrót do Forum Ogólne