Kilka pytań jako że od niedawna mam clio 3 ph1 - 1,2 tce 74kw
1. Nie działa mi podświetlanie tablicy z tyłu, wymiana żarówki nie pomogła, zapytam zanim zdemontuję te lampki: Czy jak ją wyjmę to jest za nią kostka którą się wpina w lampkę? I czy zamienne są te z żarówkami w5w i c5w?
2. Czy na przedniej szybie w miejscu mocowania lusterka wstecznego ten czarny okrąg to czujnik zmierzchu?
3. Po odpaleniu włączają się światła mijania z automatu jakby był włączony tryb skandynawski, nawet jak manetka jest na "0" to bez problemu włączają się światła drogowe (w lagunie żeby to zrobić muszę ręcznie włączyć światła mijania), wyłączając silnik światła dalej się świecą do momentu otwarcia drzwi i pytanie : czy to jest jakaś funkcja clipem włączona?
4. Po clio 2 mam alu 15 cali 7j, 32et - da radę na tak szeroką felgę założyć oponę zimową w zalecanych rozmiarach 185/60 r15?
5. Olej ma spełniać te normy rn700/710
6. Świece jakie?
7. Jak sprawnie wymieniacie żarówki? Demontujecie coś żeby się tam dostać? W mijania mam h1 i miałem problem z wymianą bo strasznie ciasno, a do tej od świateł drogowych to nie wiem jak bym się miał dostać